info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
След 90 Into Основните потребителски шкафове Как да проектирате да седнете на пазара

След 90 Into Основните потребителски шкафове Как да проектирате да седнете на пазара

Dec 01, 2017

След 90 в основните шкафове на потребителите как да проектирате да седнете на пазара

Спомням си неотдавна една новина, която избухна в кръг, след като по-голямата част от 90-те кръга на сцената, т.е. "Xinhua Daily Telegraph" усъвършенства определението за средна възраст до 1992 г., все още беше социален "не порасна" В или около кризата в средата на живота. Този внезапен проблем на възрастта наистина кара хората да се смеят или да плачат след 90 години. Трябва обаче да кажа, че след 90-те, един след друг купуват къща, се женят или имат новородено бебе, не е нищо ново. След 90 г. тя постепенно се превърна в опора на потребителите. Производството, потреблението и естетиката са много различни от по-старото поколение и техните условия на живот са подобрени. Задълбочаването на образованието ги прави още по-взискателни за качеството на живот и те отделят повече внимание на удоволствието от по-възрастните поколения. Появата на млади групи потребители, шкафове към посоката на развитие на предприятията също доведе до нова сила. Кабинетите компании как да се възползват от психологията на потребителските групи след 90 г., проектирани от любимия кабинет след 90-те години, следващите със Xiaobian да го погледнете.

1. Това е група, която е определена като маниак от възрастта на ученика

След 90 г. стана социална тема, маниак, неконвенционални несъзнателно стана етикет на техния растеж, което е едновременно възможност за кабинета бизнес, но и предизвикателство. В понятието за потребление 90, след повече стремеж към индивидуалност и самоизразяване, в допълнение към стриктните изисквания за качество, стилът и стилът на кабинета са и стремеж към съвършенство. Така че една красива и уникална, уникална форма, може да бъде интегрирана в мисленето на потребителите на шкафовете по-привлекателно за тяхното внимание.

2. Уникално е желанието на всеки за живот

Всеки ще иска своето нещо е уникално, тъй като ние мразим Зуангун, не харесваме споделеното притежание на другите, същото е кабинетът, независимо колко красиви и луксозни шкафове, ако видите същото в къщата на приятел, Не материята колко добре кабинетът ще има внезапно не искат да се чувстват кабинета фирми в кабинета дизайн трябва да постигне и дизайн на различни, особено в текущата имитация, бурен безпощаден къща къща, предприятията трябва да бъдат в кабинета дизайн Увеличаване на инвестициите, преследването на оригинални иновации, уникални персонализирани продукти, които да спечелят сърцата на потребителите.

3. Може да бъде прост, но не без значение

Според проучването, след 90 за семейна украса, но не и твърде сложни и сложни изисквания, общото преследване на проста личност, без да губи значението на жизнената среда. За да отговори на естетиката на потребителите, много малки, свежи, корейски, японски шкафове на пазара постепенно се покачват. Да се ​​възползва от тенденцията на времето, за да обхване психологията на младите потребители в дизайна, както за задоволяване на нуждите на потребителите, така и за удовлетворяване на естетическите нужди на потребителите.

Всъщност, най-добрият дизайн е всеобхватен, и двете могат да се интегрират в идеите на потребителя и специални чувства, но и с времето, за да запазят присъщото артистичност и класическата красота на самия продукт. Независимо от това как да се замени основният потребител, бизнесът на кабинета винаги трябва да бъде ориентиран към хората, насочен към потребителите, преди да може да запази пазара.