info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Предимства на кварцови плотове

Предимства на кварцови плотове

Apr 09, 2018

Предимства на кварцови плотове

1. Без замърсяване: кварцовият камък е гъст и непорест композитен материал, произведен при вакуумни условия. Неговата кварцова повърхност има отлична устойчивост на корозия към киселината и основата на кухнята. Ежедневното използване на течни вещества няма да проникне в интериора. Течностите, които са били поставени на повърхността за дълъг период от време, трябва да се избърсват само с парцал, като се използва почистващ препарат като чиста вода или чисти, а ако е необходимо, остатъкът на повърхността може да бъде остъргван с острие.

2. Устойчивост на надраскване: Кварцов кварцов състав до 90-95%, кварцови кристали е на второ място само с диамант в естествената твърдост на естествените минерали, повърхностната твърдост до 7,5 Mohs твърдост, така че масата е по-практична и красива.

3. Кварцовите плотове не могат да се изгорят: естественият кварцов кристал е типичен огнеупорен материал, точката на топене е 1300 градуса, 90-95% кварцов камък, изработен от естествен кварц, е напълно огнеустойчив, няма да причини изгаряне за контакт с висока температура, но също и с изкуствен камък Несравними високи температурни характеристики като плотове.

4. Нетоксичен и нерадиоактивен: Повърхността на кварцовия камък е гладка, гладка и не се задържат драскотини. Плътната и непореста структура на материала прави бактериите никъде да се скрият и могат да бъдат в пряк контакт с храната, безопасни и нетоксични. Висококачественият кварцов камък приема избрани естествени кварцови кристални минерали, съдържанието на силиций надхвърля 99,9% и се пречиства по време на производствения процес. Суровините не съдържат примеси от тежки метали, които могат да причинят радиация, а 94% кварцови кристали и други смолни добавки правят кварцовия камък свободен от опасност от замърсяване от радиация.

5. Той няма да е стар: кварцов камък лъскава ярка повърхност е чрез многоканален сложен процес на полиране, няма да бъде остъргвана от нож лопата, няма да бъде течно проникване на материала, няма да причини пожълтяване и проблеми с обезцветяването, лесно е ежедневно чисти просто изплакнете с вода. Дори след дълъг период на използване, повърхността му е толкова ярка, колкото новоинсталираната плоча, която не изисква поддръжка и поддръжка.

 

Следните снимки са чуждестранните клиенти идват да посетят нашата фабрика. Фабриката е предимно продукт кварцови плотове.

Хангжу Розен Индъстри & Трейдинг Ко ООД

Тел: + 86-571-56976336

Телефон: + 86-13655718033

Имейл: info@kitchen-cn.com

Лице за контакт: Sum Landy

ДОБАВЯНЕ: Стая 213, Секция C, Jewel Center No 16 Kangyuan Road, Хангжу, Китай.310015