info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Шкафовете, които издигат производствените разходи до фабриката до бойното поле, се провалят

Шкафовете, които издигат производствените разходи до фабриката до бойното поле, се провалят

Dec 28, 2017

Настоящото покачване на цените на суровия дървен материал се увеличава неотслабващо, което неизбежно ще доведе до производството на шкафове за увеличаване на бизнес разходите. Увеличаването на производствените разходи доведе до поредица от верижни реакции, фабриката на кабинета е изправена пред проблеми с развитието. Някои кабинетни компании започнаха да сменят позициите си, за да спестят разходи и да търсят развитие.

 

Пазарните покупки намаляват натиска върху инвентара на завода

 

Леярна потвърди, че поради ценовата конкуренция тази година фабриката има двойна цена, кумулативната ставка от 10% -15%. Много компании дори спряха производствената линия, готова да пусне в действие, "погледнете пазарната реакция".

 

Поръчките за леярна са портал за живот. Производителите на леярна нагоре не успяват да победят промените на пазара, предпочитайки да не депозират, но също така да се връщат, но и налягането в инвентара на кабинета е много оспорено. Това е микрокосмос. За кабинета индустрията, натрупаните запаси от свръхпроизводство през последните години е проблем, пред който трябва да се изправи цялата индустрия.

 

Към произхода на суровините и по-ниските заплати на работниците, прехвърлени в други провинции

 

Леярни са цената на конкуренцията, най-чувствителни към промени, като например разходите за работна сила, разходите за енергия ще го накарат да почувства повече натиск от своите връстници. Някои гардероби работници в добре позната марка OEM се оплака: "Това е в продължение на две последователни години не се повиши заплатите, отидете много колеги." За да се намалят разходите, много инвеститори ще бъдат прехвърлени в завода на суровини или по-ниски заплати на чужди провинции.

 

Предприятията трябва да обърнат внимание на технологичните иновации