info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Шкафчета за кухненски шкафове от шейкър стил

Шкафчета за кухненски шкафове от шейкър стил

Шкафове от фурнир бреза, с подходящ процес на фурнир, с правилния избор на лепило, дървесината от бреза е светлокафява до червеникавокафява с лъскава повърхност и елегантен механизъм.

Описание

Спецификация:
Модел WV-114
Тип кабинет Шкафчета за кухненски шкафове от шейкър стил
Панел на вратата 22 мм / 18 мм MDF плот с естествен или изкуствен орех дървен панел;
Всеки друг дървен тип дървен фурнир може да бъде на разположение.
Кутия за шкаф 16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Модел на вратата Плосък панел 18 mm / 22 mm
Шев на ръба на вратата Брандиране на дървения фурнир с дебелина 1 мм.
Или 2 мм ивица от масивна дървесина като марка на ръба.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер
MOQ 1 кухненски шкаф
Пакет Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.
Време за производство 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни артикули Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, баланси приемаме T / T и L / C / OA плащане.
След сервиз Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Методите за избор на кухненски шкафове

1. Поддържайте хармоничен стил

Преди да изберете кухненски шкаф , трябва да разберете цялостния стил на декорация на кухнята. Трябва да изберете стила, който съответства на него, да запазите цялостния стил в съответствие, от модела на кухненския шкаф до цвета, внимателно изберете цвета, за да направите цялостния ефект на декорацията.

2, обърнете внимание на практичност

Кухненският шкаф играе жизненоважна роля в семейния живот и е изключително практичен, главно за готвене, измиване и съхранение. Следователно, когато избирате, обърнете внимание дали е подходящо за ежедневната работа на семейството. Тя трябва не само да се съсредоточи върху декорацията, но и да доведе до блестящи и разхищаващи се неща.

3, избор на цвят

На пазара кухненските шкафове са с различни цветове. Хората от различни възрасти имат различни предпочитания за цвят. Семейството може да избира според собствените си предпочитания и стилове на декорация. Въпреки това, трябва да се отбележи, че цветът не трябва да бъде твърде ярка, а кухнята е място за дългосрочна работа при висока температура. Ако изберете ярък цвят, това ще накара хората да се чувстват по-неудобно. Препоръчително е да изберете хладен цвят, за да се чувствате освежени и удобни.

4, размерът трябва да е подходящ

Трябва да се отбележи размерът на кухненския шкаф , независимо дали се купува или персонализира, трябва да знаете в детайли, за да не бъдете разточителни и обезпокоителни. Помислете за размера на кухнята, и ако тя е малка, можете да изберете един прост стил. Ако площта е голяма, можете да изберете по-пълен стил. Но за да се гарантира, че кухнята има повече пространство, тя няма да възпрепятства ежедневното ходене на хората, но и ще накара хората да се чувстват потиснати.

5, избор на материали

Кухненският шкаф се предлага в различни материали, като масивно дърво, камък и метал. Различните материали ще имат различни декоративни ефекти. Можете да избирате според собствените си предпочитания и стил на декорация. Материалът на кухненския шкаф трябва да бъде водоустойчив, огнеупорен и устойчив на висока температура, така че да може да се използва нормално. В момента камъкът е най-използваният материал.

6, помислете за цената

Трябва да се има предвид цената на кухненския шкаф , а продуктът с ниска цена не може да се избере евтино. Вероятността от възникване на проблема е много голяма, което се отразява на нормалната употреба. Но това не може да надхвърли собствения ви икономически бюджет и ще ви натовари. Можете да закупите, като изберете най-добрата стойност за парите.

7, гъвкавостта на използване

Кухнята е с ограничени размери и гъвкавост при избора на кухненски шкаф . Първо, превключвателят на чекмеджето трябва да бъде гладък и гъвкав. След като не е гъвкав или ще генерира много шум, той ще донесе неудобства за живота на хората. В същото време е необходимо да се гарантира, че всички части на кухненския шкаф са лесни за използване и отговарят на потребителските навици на употреба.

8, екологично чист

Някои кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, което придава вид на афинитет, което кара хората да се чувстват комфортно и приятелски. Важно е обаче да се отбележи, че при избора на дървен кухненски шкаф , помислете дали е екологично чист. Можете директно да проверите производствения сертификат или да го помиришете с остър мирис.

Hot Tags: Шейкър стил фурнир кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване