info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от розово дърво

Кухненски шкафове от розово дърво

Палисандрово дърво, известен също като цвете дланите могат да бъдат разделени на два вида, фуксия, и надолу реално тамян подобен, също ароматно, цветето на призрак на палисандрово дърво, така наречените розово дърво \ t

Описание

Спецификация:
Модел WV-112
Тип кабинет Кухненски шкафове от дърво от дърво
Панел на вратата 22 мм / 18 мм MDF плот с естествен или изкуствен орех дървен панел;
Всеки друг дървен тип дървен фурнир може да бъде на разположение.
Кутия за шкаф 16 / 18мм шперплат с лаково покритие от бреза.
16 / 18mm шперплат с меламиново покритие.
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Модел на вратата Плосък панел 18 mm / 22 mm
Шев на ръба на вратата Брандиране на дървения фурнир с дебелина 1 мм.
Или 2 мм ивица от масивна дървесина като марка на ръба.
железария BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер
MOQ 1 кухненски шкаф
Пакет Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.
Време за производство 40-50 дни за нормална поръчка.
Порт за доставка Шанхай или Нингбо.
Незадължителни артикули Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.
Условия за плащане Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, баланси приемаме T / T и L / C / OA плащане.
След сервиз Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Предпазни мерки при инсталиране на кухненски шкаф

Трябва да бъдете много внимателни при декорирането. Има много неща, които трябва да знаете, особено за декорацията на кухнята. Ако кухнята не е добре декорирана, тя може да причини някои незначителни проблеми по време на готвене и да повлияе на настроението на хората за готвене. Ето защо, кухнята е инсталирана. Кухненският шкаф трябва да бъде много внимателен. Кухненските кухненски шкафове предпазни мерки също са много важни за създаване на добра кухня за вас.

Първо, инсталирането на кухненския шкаф

Инсталирането на кухненския шкаф трябва да обърне внимание на нивото на земята. Преди инсталацията кухнята трябва да се почисти, за да се поддържа чист и чист под, така че нивото на земята да може да бъде точно измерено и кухненският шкаф да може да се регулира по-добре.

Второ, инсталирането на кухненския шкаф

Монтажът на стенния кухненски шкаф е да се осигури нивото на болтовете. Първо начертайте хоризонтална линия на стената, за да регулирате позицията на болта, за да осигурите нивото на болта. Забележете, че хоризонталната линия на стената е обикновено на около 650 mm от масата. Декораторът също може да прави корекции според височината на индивида за бъдеща употреба.

Трето, инсталирането на плота

Плочите трябва да бъдат инсталирани след поставянето на кухненския шкаф и кухненския шкаф , което ще направи плотовете по-точни. Един проблем, който трябва да се обърне внимание при инсталирането на плота е шлайфане и полиране на плота. Тъй като лесно се вижда прахът и вкусът в този раздел, това ще се отрази на хигиената на кухнята и е трудно да се премахне. Затова се препоръчва тази част да се проветрява на открито. На мястото.

Четвърто, инсталиране на хардуер

Малки хардуерни аксесоари играят голяма роля в декорацията на кухнята, така че монтирането му също е ключов момент в кухненските кухненски шкафове предпазни мерки. При инсталиране на необходимия хардуер за кухни като басейни, смесители и кошници, за да се избегне отломките на дървесните материали, използвани в декорацията, попадащи в кошницата, покрийте кошницата с някои покрития, които ще улеснят бъдещето. използване на.

Пето, инсталирането на уреди за печки

Инсталирането на електрически уреди трябва да обърне внимание на отворите за захранване не трябва да се правят твърде малки, в противен случай ще бъде по-трудно да се поправи след това. В допълнение, водомерът и газомерът в кухнята не трябва да се увиват и това също е неудобно за бъдеща поддръжка.

Шесто, регулирайте вратата на кухненския шкаф

След като инсталирате уреда за готвене, не мислете, че инсталирането на кухненския шкаф е завършено. По това време последната задача е да настроите панела на вратата, за да се гарантира, че пролуката на вратата е равна и хоризонтална.

Hot Tags: фаянс палисандър кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване