info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерни кухненски шкафове от дърво

Модерни кухненски шкафове от дърво

Кухненските шкафове за дървени фурнири обикновено се използват за висококачествени мебели, които прилепват към кожата, е естествено дърво, цвят от дървен фурнир от плитко до дълбоко, с черешово дърво, бял бук, клен, червен бук

Описание

Спецификация:


Фурнир дървени кухненски шкафове има дърво зърно и ярка, докосване на повърхността текстура е добро, здравината на дъба е чудесно, може според необходимостта да бъдат преработени в различни видове огънати, естетически, подходящи за производство на висок клас европейски мебели.


kitchen cabinets


Как да изберем цвета на вратата на кухненския шкаф?

Врата на кухненски шкаф - червена

Червената врата на кухненския шкаф, в допълнение към малко бляскаво, има малко радост. Много хора със силна личност ще изберат червено, защото червеното представлява жизненост и великолепие. Въпреки това, червеният панел на вратата на кухненския шкаф също е сравнително висок по отношение на изискванията за декорация на къщата. В противен случай лошата украса ще доведе до рязкото излизане на кухненския кухненски шкаф, което ще се отрази на красотата на цялата къща.

Кухненска врата с кухненски шкаф - синя

Синята врата на кухненския шкаф е един от цветовете, които приличат на много високи бели яки, които могат да придадат вкус на декорацията и да направят къщата по-елегантна и свежа. Препоръчва се и добър цвят.

Врата за кухненски шкаф - черна

Много хора смятат, че черният цвят е универсален, а черният е устойчив на замърсяване, но е лесно да се покаже качество. Тя се превърна в един от предпочитаните цветове за много успешни хора.
kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinets
Hot Tags: модерни дървени фурнири кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване