info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове за дърво с висок гланц за дърво

Кухненски шкафове за дърво с висок гланц за дърво

Кухненският шкаф от дървен фурнир е изключително гладък и няма твърдо усещане, че дървото трябва да има, защото е специално прикрепено, боядисано по повърхността на мебелите и след това изпечено с ултравиолетови лъчи.

Описание

Спецификация:


Фурнир дървени кухненски шкафове има дърво зърно и ярка, докосване на повърхността текстура е добро, здравината на дъба е чудесно, може според необходимостта да бъдат преработени в различни видове огънати, естетически, подходящи за производство на висок клас европейски мебели.


kitchen cabinets


Как да поддържаме вратата на кухненския шкаф


Първата мярка: кухненския шкаф   плот от изкуствен камък се превърна в кухненски шкаф   плот, който все повече и повече семейства обичат да използват. Ежедневната поддръжка на кухненски шкаф от изкуствен камък   плота трябва да се обърне внимание на: 1. Непрекъснато време за готвене не трябва да бъде твърде дълго, не повече от два часа е подходящо; Съдовете за готвене, приготвени при висока температура, се нагряват директно върху повърхността на масата, за да се предотврати частично увреждане на плота на масата; 3. Не поставяйте изделието на определено място върху масата за дълго време, за да избегнете разликата в цвета на повърхността на масата поради светлината.

Втората мярка: всички кухненски шкафове не трябва да се използват директно за дъски за рязане. Подложките трябва да се поставят отгоре на дъската за рязане, която ще остави невъзстановими следи от нож и ще повлияят на външния вид.

Третата мярка: Ако входящите и изходящите тръби на измиващия съд изтичат, то трябва да се ремонтира навреме, в противен случай тя сериозно ще се отрази на тялото на кухненския шкаф, което ще накара кухненския шкаф да стане влажен и мухлясал.

Четвъртата мярка: повърхността на боядисаната мебел ще стане много тъмна след използване на лаковото покритие. Ако се накисваш с чай, изчакайте малко хладно и след това използвайте мека кърпа, за да разтриете повърхността на боята, така че да можете да възстановите оригиналния блясък и да направите мебелите стари, така че вратата на кухненския шкаф също е подходяща , така че можете да го запазите за дълго време. Кухненските шкафове са дълги и красиви.

Петата мярка: инсталирайте стъклени или дървени плъзгащи се врати на кухненски шкаф. Ако плъзгащата се врата на кухненския шкаф е стегната или износена сериозно, могат да се използват следните методи: в изтеглящия се жлеб на плъзгащата врата се капе някакъв восък и плъзгащата се врата ще се плъзга свободно. ,kitchen cabinets


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinetskitchen cabinets
Hot Tags: висок гланц дървен фурнир кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване