info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Персонализирана актуализация дървена внедрен кухненски шкаф

Персонализирана актуализация дървена внедрен кухненски шкаф

Този кухненски шкаф е минималистичен, който е подходящ за светъл лукс и модерен декорация на дома. Външният вид е особено популярен с лице бяла яка. Оформлението на кухненския шкаф с прави линии и цветът може да бъде висок ключ или елегантен, което се крепя на спокойна и комфортна атмосфера.

Описание

Спецификация:


Корпусите от масивни дървесни покрития са двуслойна с твърда дървена кожа на повърхността на MDF,празни цвят разлика и дефекти на повърхностните суровини, постигане на последователна текстура и цвят ефект, и не са лесни за деформиране.


image


Характеристики доказват WŁ Łфаст кухненски шкаф е добре

Плосък, но не е затворен

Повърхността на мебелите е плоска, но дървения канал не е напълно затворен, и се чувства като естествено дърво зърно.

Плоско, но не е затворено, като дървесната структура се усеща --- тази характеристика се появява в мебелите от масивна дървесина с отворена боя.

Знаем, че мебелите от масивна дървесина са боядисани, а боята е или отворена боя, или затворена.

Отворена боя означава дървена тръба е напълно затворен без боя, а мебелите са с неравна текстура на дърво, която е по-близо до природата.

Затворена боя означава да се напълно запечата каналите, така че готови мебели не може да се докоснат до дървесната зърно.


Тънък, но не мазен

Тънък означава, че боята на повърхността на масивна дървесина, облицована с дърво кухненски шкаф трябва да бъде тънка, и трябва да се приеме тънка технология за пръскане, когато пръскате боя, така че да не покрива естественото дърво зърно на кухненски шкаф.

Не мазна, това означава, че повърхността на кухненски шкаф се чувства като не е боядисана, и докосването има усещане за истинска текстура, която е лека, но не тежка.


Ярки и безупречни

Bright, се отнася до ефекта на високо гланц върху повърхността на масивна дървесина облизова кухненски шкаф. Това означава, че има ярка текстура без петна, твърда като порцелан, ярка като огледало, хлъзгав като грес, гладка като нефрит, плосък като вода.


wood veneer kitchen cabinetscountertop productioncabinets packingcabinets workshopPackaging loadingkitchen cabinets

Hot Tags: обичай актуализация дървена облика кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване