info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кабинет от череша от дърво

Кухненски кабинет от череша от дърво

черен мебелен облик по-красив, гланц е много висок; Ясно може да се види на черешово мебели чист стръмно дърво, повърхността на мебелния продукт е много гладка, черешката плътност на материала е по-висока, силата и твърдостта е много висока, на механика за толерантност е много висока, много подходяща за изработка на мебели, може да се използва за събиране и показване.

Описание

Спецификация:

Модел

WV -53

Тип кабинет

Черешово дърво фурнир врата кухня кухненски шкаф

Панел на вратите

22 мм MDF дъска оцветяване череша дървесина фурнир панел врата

Кутия

16 / 18мм морски шперплат с покритие от дървен фурнир.
16 / 18мм MDF с меламиново покритие.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.

Модел на вратите

22 mm моделиране на плоски панели на врати

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
 

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

За Росен
 


Rosen е професионален доставчик на висококачествени мебели, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След почти 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро да се установят дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия Изток, Австралия, Европа.

В допълнение към предоставянето на професионални персонализирани мебели, ние също имаме независими отдели за покупки. Различни строители и предприемачи предоставят персонализирани услуги за други строителни материали, за да разрешат трудностите при доставките на специални процеси. Ние сме щастливи да помогнем на всички видове клиенти и да работим с тях, за да разработваме нови продукти, за да отговорим на техните специални изисквания.


Предимства и недостатъци на   мебели от черешово дърво
череш материал цена е сравнително висока, главно поради някои качествени характеристики на череша material.cherry руски части на Северна Америка и Европа, има силно съпротивление на разпад функция, лесен за рязане инструменти, шлайфане мебели от черешово дърво е един от основните производство материал от висококачествени мебели, американската текстура е естествена и красива, кора и плодове, използвани в медицината, за да направи слабително, също могат да бъдат извлечени от черно, кафяво и синьо боядисване.
Добре е също така съществуват недостатъци, черешово мебели само разчитат на вноса в нашата страна, череша този истински дървен материал е много оскъден, източниците на суровината е много трудно, чехли сушене изпълнение по-зле, ако не се справят с добро , ще има пукнатина деформация и т.н., ще се отрази сериозно на външния вид и използването, повърхността на черешовото мебелиране е лесна, затова в процеса на производство се нуждаят изключително изискани съдове.


череша този материал е много рядко, така че бъдете много внимателни при обичайната употреба.Ние казахме, че в черешовите мебели недостатъците на drycherry материали е много лошо, така че бъдете много внимателни в поддържането на това.При използване в обикновени времена, не позволявайте слънцето пряко осветява мебели от черешово дърво, или директно да изготвят завеси, Винаги с влажна, чиста кърпа за избърсване на мебели от черешово дърво, редовно да се поддържат черешови мебели.Hot Tags: черешов дървен фурнир кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване