info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дървени шейкър естествен лак дизайн за черешово дърво кухненски шкафове

Дървени шейкър естествен лак дизайн за черешово дърво кухненски шкафове

Дървени шейкър естествен лак дизайн за черешово дърво кухненски шкафове черешово дърво е един вид по-елегантен и по-твърди цвят дърво, първоначалното му състояние е леко розова, игли са общите характеристики на черешово дърво, череша дърво цвят ще потъмнее, когато зрели , Той е много подходящ за...

Описание

Дървени шейкър естествен лак дизайн за черешово дърво кухненски шкафове

Черешово дърво е един вид по-елегантен и по-твърди цвят дърво, първоначалното му състояние е леко розова, игли са общите характеристики на черешово дърво, череша дърво цвят ще потъмнее, когато зрели, той е много подходящ за кухня панели за врати.

Спецификация.

Модел

SL-43

Кабинет тип

Твърди дърво шейкър стил естествен лак боя врата кухненски шкаф

Панел на вратата

22 mm шейкър стил естествен лак череша врата панел

Кабинет кутия

16/18 мм морски шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.

Врата модел

22 мм дизайн класически стил дървени врати

Хардуер

BLUM / DTC / други друг хардуер марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента

Производство време

30-35 дни за обикновена поръчка

Доставка порт

Шанхай и Нингбо

Факултативни елементи

Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталирането без изкуствени щети.

Условия на плащане

Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане

След обслужване

Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.

Чертежи потвърди

Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Типовете материали от масивно дърво шкаф

1, тик-водоустойчива пляскане стойността

Един от световните най-ценните твърда дървесина, дърво със златен кафяв блясък, красива украса ивици и уникален пърформънс, е известен като "Кралят на дървесината. Има характеристиките на природен масло може да го направи, водоустойчив, не чуплива, деформация, изкривяване, огъване, подуване и напукване и т. н.

Предимства: висока твърдост, не е лесно да се носят и сълза, мазут да запазите деформация, със специален вид на аромат, да карам, змии, насекоми, мишки, мравки, все още може да попречи на личинките. Мебели може да бъде стойност.

2, бряст - величествена щедри цена умерено

Елм е страната ни прави една от най-често използваните мебели от дърво, Елм, след отваряне Беловината жълтеникаво кафява сърцевината е светло кафяво, като пера, слой върху слой текстура е удължен. За любовта на класически мебели, но парични закъсал потребителите бряст, съставен и лесно а цената е ниска, е по-добра алтернатива.

Предимства: силата на Елм среда, разпад съпротива, леснотата на обработка, фина дървесина, декоративни модел за красота.

Слабост: съдържанието на влага е висока, не е лесно да изсъхне, така че лесно да се пляскане.

3, дъба - дебели съставен твърди и трайни

Букови, Дзилин, Ляонин, север на юг в страната ни да Хайнан, Юнан има разпределение, но високо качество материал не вижда повече, все още трябва да бъдат внесени от чужбина Разширено дъб, фин материал на кубически метър от близо десет хиляди юана, това също е важната причина за високата цена на дъбови мебели. Тъй като пазарът е популярен, значителна печалба, на пазара за каучуково дърво вместо дъбови явлението се появява често.

Предимства: дърво зърно и ярки, докосване повърхност текстура е добре, дъбови издръжливост е чудесно, може да според трябва да бъдат преработени в различни видове на наведе, естетически, е подходящ за производство на висок клас европейски стил мебели.

Недостатъци: по-малко вътрешни висококачествени дървесни видове, цените на вноса са по-високи. Твърд тежки текстура, влага да се свали мрежата е трудно, но да не свали вода, производство на мебели, скорости е лесен за деформиране.

4, Североизточна Китай пепел - красива декоративна текстура

Много красиво дърво, лесно да си представим, че развитието на Ин Янг Уилоу. Като настинка всъщност друго, Североизточен Китай пепел характер са предимно разпределени в по-голяма hinggan планина в провинция Хъйлундзян в Североизточен Китай и Източна xiaoxinganling, Дзилин changbai планина и други места, на височина от 30 метра, беловина бледо кафяво, плитки кафяви, core материал, но малко по-дълбоко отколкото беловина. Това е много студено.

Предимство: цвят разликата е малка, корозия, вода устойчив изпълнение е добро, лесно лечение, упоритостта е голям, хроматични изпълнение е добро, имат добра украшение производителност.

Недостатъци: трудно се сух, сух свиване, лесно да произвеждат стават ненормален пляскане, подходяща за декорация на прости.


Hot Tags: дърво шейкър естествен лак дизайн за черешово дърво кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване