info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от бяла масивна дървесина

Кухненски шкафове от бяла масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво може да се каже, че са най-добрите в редиците на кухненските шкафове, поради естествената текстура и текстурата на естественото дърво, излъчващи дъх на природата, давайки на хората много елегантна атмосфера на завръщане. По-специално, разнообразие от елегантни и великолепни резбовани модели и занаятчийски форми, изящни ъгли, декоративни линии и други богати цветове за обработка на фолио, наистина позволяват на много хора да обичат дървения шкаф.


kitchen cabinets


Как да инсталирате кухненски шкаф?


Електрическа инсталация

Инсталирането на вградени електрически уреди в шкафа трябва само да отвори отвора за захранване на място. Отворът за захранване обаче не може да се отвори твърде малък, за да се избегне разглобяването в бъдеще. Ако работниците обгръщат водомера и газомера, ще има проблеми в бъдещата поддръжка. Държавата има и съответните стандарти, които не позволяват опаковането на електромери и газомери.

За да се гарантира използването и ефекта на пушене при инсталиране на аспиратора, разстоянието между аспиратора и плота за готвене обикновено е между 750-800 mm. Ако височината на инсталацията е твърде висока, това ще повлияе на ефекта от пушенето.

Монтажът на печката е сравнително прост. Първо проверете дали типът газ е подходящ.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кухненски шкафове от бяла масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване