info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Уникални кухненски шкафове от масивна дървесина

Уникални кухненски шкафове от масивна дървесина

Повечето от панелите за врати от масивна дървесина са класически, връщайки се в оригинала, след превъзходно техническо обслужване, много качество, подходящо за декорация от висок клас.

Описание

Спецификация:

Модел SL-119
Тип кабинет Уникални кухненски шкафове от масивна дървесина
Панел на вратите 22 мм черешово дърво за панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Ключовете на   Избягване на квинтета C abinets  

Компанията за кухненски шкафове ще има специален дизайнер, който да комуникира с вас. дизайна на кухненските шкафове е сложна работа. Какво трябва да обърнете внимание?

Как да подредите кухненското пространство, главно в зависимост от вашите кухненски условия, трябва да се подреди възможно най-много. Да общувате с дизайнера.

1, готвенето има предписан процес, главно за измиване и запържване, вашите кухненски шкафове трябва да следват този процес.

Най-добре е да проектирате пространството за рязане на басейна и плочата за готвене на една и съща технологична линия, а също така и на монтажната линия.

2. Кой ще направи плот?

Не вярвайте на стандартната височина на така наречените плотове, които другите са казали. Стандартната височина на плотовете е стандартна. Височината и навиците на всеки от нас не са стандартни. Слепим следваме така наречената стандартна височина, за да направим плотовете. И накрая, не е време да се разбъркваме. Ръчно, тоест, рязане на зеленчуци е уморен.

Най-научният метод е да се намери площадка на почти височината, като се запълнят нещата на една и съща височина, след това да се постави върха на върха, да се симулира действието на готвене, да се намери височината, която ви прави най-удобни, да използвате този размер, за да извадите котлони. Височината е най-подходящата височина за кацане на плота.

Най-общо казано, тази височина е точно, когато изрежете зеленчуци. Ако не смятате, че е подходящо за рязане на зеленчуци, можете само да направите плотовете на вашите кухненски шкафове на високи и ниски, което е височината на нарязаните зеленчуци и готварската печка. Височината на частта е различна. Това ще бъде по-скъпо, но външността ще бъде по-красива.

3, свързани кухня дизайн и хранителни навици.

Дали семейството ви харесва западна храна или китайска храна? Действието на западната храна и китайската храна е напълно различно. Изискванията за аспиратора и печката са различни. Ако проектирате кухненските шкафове , можете да решите специфичната функция и размер на качулката и печката. дизайн на кухненските шкафове Чертежите ще бъдат по-точни. Размерът на луксозния сервитьор често е 2 кухни, външната е китайската кухня, а вътрешността е западната кухня.Hot Tags: уникални кухненски шкафове от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрики, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване