info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове от типа

Кухненски кухненски шкафове от типа "U"

Кухненските маси от масивна дървесина дават на хората усещането за връщане към основите! Принадлежи към висококачествен панел за врати с гладка повърхност и естествен цвят.

Описание

Спецификация:

Модел SL-115
Тип кабинет Кухненски кухненски шкафове от типа "U"
Панел на вратите 22 мм оцветен светъл червен цвят дъбов панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабината е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Хардуерните аксесоари на кухненския шкаф

Хардуерните аксесоари на кухненските шкафове са важна част от съвременните кухненски мебели. Въпреки това, предимствата и недостатъците на хардуера често не предизвикват вниманието на производителите на кухненски шкафове , потребителите нямат възможност да преценят предимствата и недостатъците на хардуера и нямат достатъчно разбиране. Напомнете, че хардуерът и аксесоарите заемат важно място в материала на кухненския шкаф , който директно ще повлияе на цялостното качество на кухненския шкаф . Той оказва голямо влияние върху нормалното използване на кухненския шкаф и неговия "живот".

панта

(1) Характеристики

В обичайния процес на превключване на вратата на кухненския шкаф , най-вероятно е да се тества панта. Необходимо е не само за точно свързване на кухненския шкаф и панела на вратите, но също и на теглото на панела на вратите, както и на броя на превключваните десетки хиляди пъти вратата на кухненския шкаф и на последователността на подреждането на вратите трябва да се запази непроменена, в противен случай може да бъде след определен период от време Предни и задни. Без чифт "подсилена стомана" и перфектна гъвкавост е трудно да поемете тази отговорност.

(2) Избор

Пантата обикновено има две позиции на картата и три позиции на картите, които основно могат да задоволят използването. Разбира се, пантите на триточковата карта са по-добри. Повечето от пантите, които се виждат на пазара, са разглобяеми. Те са разделени на две части: основата и ключалката. При избора на кухненския шкаф от продавача може да се наложи да извади вратата заедно с катарамата, за да провери вътрешната страна на ключалката. Стоманата за изработване на панти е най-важната. Ако не е добре, след известно време панелът на вратите може да бъде наклонен назад и напред и раменете ще паднат. По-голямата част от хардуера на кухненския шкаф на марката използва студено валцувана стомана, която е перфектна по дебелина и твърдост.

Освен това, опитайте да изберете панта за позициониране с много точки. Така нареченото многоточково позициониране означава, че панелът на вратата може да остане под всякакъв ъгъл при отваряне. Няма да е труден за отваряне и няма да бъде затворен внезапно, като по този начин се гарантира безопасността на употребата. Това е особено важно за горната висяща врата на кухненския шкаф . Качеството на позиционирането е свързано с твърдостта на тръстиката, използвана в хардуера. Качеството на тръстиката определя ъгъла на отваряне на вратата. Качеството на тръстиката може да направи ъгъла на отваряне над 90 градуса.

Hot Tags: U-форма масивна дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване