info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухни с долна кухня от масивно дърво

Кухни с долна кухня от масивно дърво

Стойността на чистата твърда дървесина определено е най-висока, което е несъмнено, но също така е много скъпо. Докато масивната дървесина се избира като врата на кухненския шкаф, тъй като влажността на въздуха се променя, ще възникнат различни степени на напукване или деформиране и няма как да се проявят неговите характеристики.

Описание

Спецификация:

Модел SWK 02
Тип кабинет Кухни с долна кухня от масивно дърво
Панел на вратите 22 мм оцветен светъл червен цвят дъбов панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Кухненско обзавеждане на кабинета

Поддръжката на шкафове: Защитата на околната среда на дървените трупи е естествено добра, но повечето местни производители използват PE лак, за да осигурят повърхностно третиране на цветните ефекти. Екологичното представяне на този лак е под въпрос. По време на употреба PE боята изисква голямо количество разтворители да се изпарят, за да се образува боя. Такъв слой боя не е толкова твърд, колкото смолата е излекувана, а летливостта на разтворителя причинява известно замърсяване на околната среда, а също така води и до строителния персонал. Здравни щети.


Обща хардуерна стратегия за поддръжка на всекидневната

Първо: пантата е сърцето на кухненския шкаф

Ако не сте слушали вратата дълго време, вие винаги не сте строги. По това време, луд ли си? Време е да ви предупредя да защитите "сърцето". Пантата на кухненския шкаф е свързващата точка между кухненския шкаф и вратата на кухненския шкаф и честотата на използване е най-висока, така че качеството на пантата на кухненския шкаф е най-важното, което трябва да се игнорира.

Поддръжка на шарнирите

1. Избършете внимателно с мека, суха кърпа. Не използвайте киселинни почистващи препарати. Черните петна могат да бъдат избърсвани с малко керосин.

2. Предупредителен сигнал: Използвайте звука в началото, можете да добавите известна поддръжка на смазката.

Второ: слайдът е бъбрекът

Когато бързате да получите нещо, нещата в чекмеджето са тежки и тежки, а чекмеджетата са отворени и измъчвани. По това време трябва да поправите "бъбреците". Искате да приготвите добро хранене, чекмеджето на кухненския шкаф е гладко и лесно да издърпате цялата опора на релсата.

Железопътна поддръжка

1. Като шарнир на кухненския шкаф не се препоръчва използването на препарат, съдържащ киселина, за плъзгащите се релси и има звуков сигнал, който да добави някаква смазка;

2. Не поставяйте твърде тежки неща. След като се установи, че чекмеджето на кухненския шкаф е свободно, винтовете трябва да бъдат затегнати във времето. Въпреки че релсите за кухненски шкафове имат подходящ страничен въртящ момент, опитайте се да не дърпате чекмеджето на кухненския шкаф отстрани, за да избегнете огъване на релсите и износване на вътрешната ролка.

Третата стъпка: издърпайте кошницата на кухненския шкаф

Съдовете и тиганите, бутилките и бурканите често се използват, за да се развалят, и този вид проблеми може да бъде решен само чрез издърпване на кошницата.

Издърпайте кошницата за поддръжка

1. Затегнете бутилката масло, сол, оцет и така нататък, колкото е възможно повече. Не е подходящо да натиснете и да дърпате настрани.

2. При пресичането на железните кошници е лесно да се скрият мръсотията, да се почистват във времето, за да се избегне корозията и растежа на бактериите; когато почиствате, опитайте да не се търкате с твърди предмети като стоманени топки и да избягвате киселинни почистващи препарати.

Напред: Дръжката на кухненския шкаф е ключът

Представете си, че дръжката на вратата на кухненския шкаф е изгубена. Можете само да издърпате пръста си в отвора на вратата и да отворите вратата. Пръстът е твърде голям и твърде дебел, за да влезе, и може да бъде само грозен и неудобен. Въпреки че дръжката е незабележима, ефектът не е малък.

Тъй като дръжката често се издърпва, лесно се разхлабва след дълго време. Проверявайте редовно затягането на винтовете. Ако винтовете са изпуснати, сменете ги с нови.

Пети: мивката на кухненския шкаф

Да се прави хранене е най-подготвителната работа. Всеки ден трябва да използвате мивката на кухненския шкаф, за да измивате месото, да измивате зеленчуците и да миете съдовете. Въпреки това, не е лесно да се поддържа. Той е оцветен с водни петна и водни петна за дълго време и е лесно да се промени цвета.

Кухненският шкаф с поддръжка на мивката

1. Измийте с неутрален препарат, внимателно изтъркайте, изсушете с гъба или парцал, за да избегнете натрупване на мащаб;

2. Повърхността постепенно променя цвета си и може да се избърше с оцветител от неръждаема стомана или талк на прах
Hot Tags: масивни дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване