info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Твърди дърво Hickory кухненски шкафове

Твърди дърво Hickory кухненски шкафове

Стойността на чисто масивно дърво е определено най-високо, което е безспорен, но тя също е много скъпо. Като масивно дърво е избрано като кухненски шкаф врата, като влажността на въздуха промени, ще се появят различни степени на напукване или деформация и там е никакъв път за неговите характеристики.

Описание

Спецификация:

Модел SL-536
Кабинет тип Твърди дърво Hickory кухненски шкафове
Панел на вратата 22 мм от фурнировано светлина червен цвят дъб кухня врата панел
Кабинет кутия 16/18 мм морски шперплат с дъбов фурнир живопис завърши.
Врата модел 22 mm класически стил врата панел
Хардуер BLUM / DTC / други друг хардуер марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента
Производство време 30-35 дни за обикновена поръчка
Доставка порт Шанхай и Нингбо
Факултативни елементи Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталог с аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталирането без изкуствени щети.
Условия на плащане Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане
След обслужване Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.
Чертежи потвърди Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Четирите точки на кухненски шкаф дизайн

1 басейн и печката са най-добрите в същата равнина

Когато готвим в кухнята, този процес е обикновено растителни измиване - храна избор - рязане на зеленчуци - готвене. За да следват този процес, ние трябва по-добре организира басейна и печка в една и съща равнина, така че тя ще бъде по-удобен за използване.

U-образна Кабинетът е добър избор, то може да се зададе от двете страни на басейна и печката. Това разстояние няма да бъде твърде далеч за удобство на експлоатация

2. височината на конзолата трябва да бъде променено

На нов кухненски плот трябва да се регулира според височината на оператора. Ако на собственика на височината е по-висока, конзолата може да бъде по-висока и височината може да бъде по-ниска. Конзолата също може да бъдат намалени съответно, така че операцията ще бъде по-ефективно. Удобен, той ще бъде по-удобно. В същото време на височината на различни работни места също трябва да се различават

3. таблицата трябва да остане от печката

В подобрение на дома, някои приятели ще изберете да отворите кухнята дори когато хранене, или за да спестите пространство, ресторанта и кухнята са подредени в същия район, в таблицата и печката са разположени много близо, в действителност, това не е подходящо. Това е така, защото печката е огън, както и близките пари са много тежки. Седи в близост до печката и вдишване на газ камина за дълъг период от време са много неблагоприятни за здравето ни. В същото време използването на дим, вода ще често разливи на масата, това явление също ще бъде много неприятен за почистване.

4 печка пейка е твърде близо до вратата

Може би някои хора ще организира печката близо до вратата за удобство. Но това не е добро, и печката не може да бъде твърде близо до масата, но ако вратата е не често затворен, тогава на смукателния и сух газ е лесно да плаваш в ресторанта или на закрито, не е добро за тялото, не използвайте за почистване.Hot Tags: твърди дърво hickory кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване