info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Дървени кухненски шкафове от кленово дърво

Дървени кухненски шкафове от кленово дърво

Панел за врати от масивно дърво: има естествен и прост ефект. Според чистотата на изработката и боята цената може да се различи. Основната плоскост на най-модерния панел от дървена масивна дървесина е вградената структура на борда на дървения панелен фурнир. Степента на деформация на панела на вратите е сведена до минимум.

Описание

Спецификация:

Модел SL-299
Тип кабинет Дървени кухненски шкафове от кленово дърво
Панел на вратите 22 мм оцветен светъл червен цвят дъбов панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Как да инсталираме кухненския шкаф?

Независимо дали монтажът на шкафа е на място не само пряко засяга външния вид на шкафа, но също така влияе върху използването на шкафа. Има много подробности и проблемите, на които трябва да се обърне внимание по време на инсталационния процес, включват шкафове, стени и плотове.

Първо, инсталирането на шкафа

1) Преди да инсталирате шкафа, работникът трябва да почисти дъното на кухнята, за да измерва точно нивото на земята. Ако е L-образна или U-образна, първо трябва да намерите отправната точка. L-образното шкафче се простира от правилния ъгъл към двете страни. Ако има разлика от двете страни до средата, шкафът с форма U ще бъде първият. Шкафовете се поставят равномерно и след това се поставят от два прави ъгъла настрани, за да се избегнат пропуските. След поставяне на подовия шкаф е необходимо да се изравнява подовия шкаф и да се регулира нивото на шкафа през регулиращите крака на шкафа.

2) Връзката между шкафовете също е важна стъпка в монтажа на шкафа. Обикновено са необходими четири съединителя за свързване между шкафовете, за да се осигури тежестта между шкафовете. За да се спестят разходи за монтаж, някои производители на шкафчета използват нискокачествени самонарезни винтове за свързване. Самонарязващите се винтове не само засягат вида на шкафа, но и заключват шкафа от единия край и връзката не е висока.

Второ, инсталирането на кабинета

1) Тъй като шкафът за окачване на кухнята е окачен във въздуха, е необходимо да свържете окачващия шкаф с свързващото парче. Монтирането на рамката на корпуса за окачване на кухнята се прави най-добре преди вътрешната мазилка, така че интериорът на шкафа ще направи рамката на шкафа по-силна, за да се предотврати потенциална опасност за безопасността.

2) Височината на монтажа на окачващия шкаф, височината на универсалния окачен шкаф от земята е между 1580 mm и 1600 mm. Твърде високите неща, които стоят над окачващия шкаф, не са добри, твърде ниски, за да бъдат лесни за изпълнение при работа. Но няма нужда да се придържате към този номер. Най-добре е да оставите членовете, които отговарят за готвенето на кухненския щанд в кухнята, когато инсталирате стената и да определите височината на инсталацията на стената според удобството на работата й.

3) Размерът на окачващия шкаф, височината на самия корпус за закачане в кухнята е за предпочитане 50 cm до 60 cm, дълбочината е 30 cm до 45 cm и дължината е 120 cm до 390 cm. Този размер позволява максимално съхранение на кухненски прибори и отговаря на нуждите на хората.

4) Разстоянието между връзката между стената и стената не трябва да надвишава 50 градуса. Ако тя надвишава това разстояние, лесно може да причини слабо инсталиране на шкафа.

5) Обърнете внимание на текущата стена, очертаваща хоризонтална линия, когато монтирате окачващия шкаф. Ако ефектът на окачващия шкаф е двусмислен, аз вярвам, че всички собственици няма да бъдат доволни, затова най-добре е да се очертае стената, преди да се монтира окачващия шкаф. Хоризонтални линии, след което инсталирайте по хоризонталната линия.

Трето, инсталирането на плота

1) За да се намали грешката, причинена от действителната среда и дизайна на шкафа след декорацията на кухнята, плотовете се инсталират след като са монтирани шкафовете и шкафовете на целия шкаф, което може да подобри точността на монтажа на шкафа.

2) Плотовете на шкафовете обикновено са свързани в процеса на инсталиране. Ето защо професионалното лепило трябва да се използва при свързване на плотовете. За да се осигури красотата на ставите за плот, монтажникът трябва да използва шлайф за шлайфане и полиране, за да осигури свързването. Красотата на частта е красива.

3) Монтирането на плотове има страхотна връзка със сезона. Обикновено отнема половин час за свързване на плотовете през лятото и повече от един час през зимата. Само тези стандарти могат да осигурят бързо изсъхване на лепилото.

4) Монтирането на плотове на корпуса трябва да отчита и изискванията за монтаж на други поддържащи кухненски прибори. Например, разстоянието между аспиратора и плочата обикновено е между 750 и 800 мм и трябва да бъде приведено в съответствие с готварската печка.

5) Инсталирайте вградените електрически уреди в целия корпус само чрез отваряне на отвора за захранване на място. Когато монтирате аспиратора и печката, обърнете внимание на ефекта от тютюнопушенето и дали въздушният източник има изтичане на въздух.

Hot Tags: твърди кленов дървен кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване