info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от твърда брезова дървесина

Кухненски шкафове от твърда брезова дървесина

Кухненските шкафове от масивен дървен панел, както подсказва и името, са изработени от масивна дървесина. Кухненските шкафове от масивна дървесина са естествени, висококачествени и красиви, което дава на хората усещане за връщане към природата.

Описание

Спецификация:

Модел SL-335
Тип кабинет Кухненски шкафове от твърда брезова дървесина
Панел на вратите 22 мм европейски стил от черешово дърво
Кутия 16/18-милиметров морски шперплат с покритие от брезова дървесина.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 22 мм вибратор тип череша масивна дървена врата
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

"L" форма: Най-разумно оформление операция

Типът " L " се нарича полузатворено оформление и в момента е най-използваният тип. Това има много общо с разделянето на кухненското пространство в строителните кодове. Според Cobb Болони дизайнер кухненски шкаф, общият 4 до 6 квадратни метра кухня, шкаф "L" е най-добрият избор. Дизайнът обикновено се основава на условията на обекта, басейна и печката, колкото е възможно повече, разположени от двете страни на L-образната форма. Ако кухнята е голяма, препоръчваме разстоянието между басейна и печката да се регулира съответно, обикновено от 90 до 120 см. Някои шкафове тип "L" и двете чекмеджета под областта за готвене са всички пространства за съхранение, а чекмеджето на върха може да формира мултифункционална маса за издърпване и да стане тип "F", което ефективно се разширява. Кухненско помещение.

Предимства: Най-разумен принцип на работа в кухнята е да се използва пълноценно работното пространство в средната зона и да се образува триъгълна зона в процеса на измиване, рязане и пържене.

Недостатъци: тоест, ъглите на кухненските шкафове и кухненските шкафове лесно могат да оформят сляпо място за визуална употреба и употреба, а подходящите ъглови кошници са предимно внесени продукти, а цените са относително високи.

Island Desk: Най-модерният кухненски живот

Кухненските шкафове в островски стил в момента са най-модерният дизайн. С нарастващото кухненско пространство традиционните кухненски шкафове с една линия вече не могат да задоволят стремежа на модерните хора към качеството на кухнята. Според дизайнера на кухненския шкаф на Cobol Boloni има два вида островни станции, една е островната станция, свързана с целия кухненски шкаф, който може да се използва като конзола или минималистичен дизайн, а не като кухненски шкаф под остров , Вместо това се предлагат няколко маси и столове за бар, които осигуряват платформа за домакинството да комуникира с приятели по време на операцията. Другият е независима островна станция. Този дизайн се използва в големи кухни и може да се използва на островите. Отделен басейн, електрическа керамична печка конзола или бар.

Предимства: Кухнята вече не е кухнята в традиционния смисъл на думата, по-скоро място за комуникация и почивка, така че кулинарният човек вече не е сам и може да намали скучното чувство за работа.

Недостатъци: Необходимостта от по-голямо пространство, като например кухнята, не е достатъчно голяма, тя трябва да се отвори с хола, общата инвестиция е относително висока.Hot Tags: твърди брези дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване