info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Shaker Style Най-добър Clear Coat естествен червен дъб традиционни кухненски шкафове със стъклени врати

Shaker Style Най-добър Clear Coat естествен червен дъб традиционни кухненски шкафове със стъклени врати

Шейкър стил най-ясен слой естествен червен дъб традиционни кухненски шкафове със стъклени врати Шкафът стил изглежда много ярък, вратовръзка в бял вид по този начин подходящ за северноамерикански кухненско пространство като цяло.Вън дизайн поток, разумно разделение на функция площ за кухнята е красива и...

Описание

Shaker стил най-ясен костюм естествен червен дъб традиционни кухненски шкафове със стъклени врати

Кабинет стил изглежда много ярка, вратовръзка в бял външен вид, което е подходящо за северноамерикански кухненско пространство като цяло. Дизайн на въздушния поток, разумно разделение на функционалната част на кухнята е красива и практична, Метопа се изчислява да извършва обработка на тел, стъклена чиния, като по този начин дизайнът е прост, ясен, но получава мощен, може да ви помогне да изградите чисто кухненско пространство като цяло.

Спецификация.

Модел

SL-42

Тип кабинет

Шекер стил червен дъб вратата панел бял боядисване кухненски шкаф

Панел на вратите

22 мм вибратор тип бял цвят червен дъб панел врата

Кутия

16/18-милиметров морски шперплат с покритие от брезова фурнир.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.

Модел на вратите

22 мм дизайн от дърво с класически стил

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Как да поправите проблема с проблема с промяна на цвета на кабинета?

Много, когато потребителят купува шкаф, който също така служи много като избере бял кухненски шкаф, защото белите шкафове дават на човек вид спокойно и чисто усещане, но бялата кухня също има лесен завой на жълто и жълто, след като прегледа красивия си пол влиянието е много голямо. Как да оставим бялото кухненско шкафче да поддържа бял цвят?

Първият: с професионален кухненски шкаф за почистване

кухненски шкаф за поддържане на талант предполагат, че собственикът може да използва малки парченца гъба натопи с меки шлайфане съставки кухненски шкаф чисти / восъци, за да изтриете пожълтяване на шкафовете.Общо почистване веднъж месечно, може да поддържа дълго бял кухненски шкаф обикновено на все по-нови. Ако искате да избършете бялата кожена мека мебел, първо с обикновена мокра кърпа, след като сте избърсали, изтрийте прах и мръсотия на повърхността на дивана, след това диван с грижа за почистване на повърхността веднъж или два пъти. Важно е да се отбележи които не могат да се използват съдържат восък за грижа.Така че, избършете с чист продукт може редовно да бял кухненски шкаф и да държат дрехите си и пожълтяване.

На второ място, е да се използва паста за зъби е избърсана

Всъщност само собственикът с паста за зъби също може да бъде много добър поддържащ бял кухненски шкаф, а това е сравнително прост и бърз метод, ефектът е очевиден. Но трябва да обърнете внимание на почистването с паста за зъби, като цяло може да се използва само веднъж, до три пъти, кухненски шкаф няма да блести, и ще бъде все по-мръсна.В процеса на почистване трябва да бъдете внимателни, не твърде трудно, твърде трудно ще остане драскотини повърхността на шкафа, засягат красива.

Третият: избягвайте пряката слънчева светлина

Всъщност слънчевата светлина на кухненския шкаф също може да доведе до много голям ефект.Ако дълго време пряката слънчева светлина може да доведе до деформация на кухненския шкаф, също може да направи бяла домакинство жълто.Така че, трябва да избягват кабинета на пряка слънчева светлина, тя може да бъде оборудвана с подходяща завеса , завесата може да има много добра сянка, а също и да украсява спалнята.Добавете известно умно усещане за дома.

Знайте повече от белите шкафове и метода за поддръжка, трябва да се погрижите да поддържате редовно, всъщност кухненския шкаф "лицето" и "лице" на хората, също се нуждаят от своевременна поддръжка, за да се сблъскате!

120.jpg
Hot Tags: shaker стил най-ясен слой естествен червен дъб традиционни кухненски шкафове със стъклени врати, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване