info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво са естествени, висококачествени и красиви, давайки на хората усещане за връщане към природата. В допълнение, масивните дървени кухненски шкафове също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологично чисти и не замърсяват околната среда и са трайни.


image


Общо знание за поддръжка на кухненския шкаф


Метод за почистване на кухненски шкаф

Изчистете материала от масата и го почистете:

1. Нека първо да говоря за материала. Материалът на плота е разделен главно на изкуствен камък, огнеупорна плоскост, естествен камък, неръждаема стомана и т.н., а методите за почистване на различни материали не са еднакви. Например, кухненските шкафове от изкуствен камък и неръждаема стомана не могат да се използват с твърди подложки за почистване, стоманени четки и химически препарати. Препоръчва се да се използва мека кърпа, например мека кърпа, за да се избърше с вода, в противен случай лесно може да предизвика драскотини.

2, независимо от вида на материала, висока температура ерозия е ужасно за тях, за да се избегне гореща вода, гореща бутилка и т.н. директно в контакт с кухненски шкаф по време на употреба; опитвайте да избягвате остри предмети, за да повредите плота на кухненския шкаф по време на употреба. , панел на вратата. При рязане на зеленчуци и приготвяне на храна, тя трябва да бъде на дъската за рязане. Не го носете директно върху плота. Това не само ще избегне увреждането на плота, но и ще улесни почистването. Химичните вещества имат ерозивен ефект върху плочите на много материали. Например, плотове от неръждаема стомана могат да причинят ръжда, когато са изложени на сол, така че бутилките от соев сос и кутиите за сол не трябва да се поставят директно върху плотове; изкуствени панели кухненски шкафове трябва също да бъдат внимателни, за да се избегне дългосрочно съхранение на плотове. Водни петна.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кухненски шкафове от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване