info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненски кухненски шкафове от масивна дървесина

По-специално, разнообразието от елегантни и великолепни модели на дърворезба и плавателни съдове, изящни ъгли, декоративни линии и друга богата обработка на цветовете на филма, наистина оставят масивния дървен шкаф от много хора любов.

Описание

Спецификация:

Модел SL-124
Тип кабинет Кухненски кухненски шкафове от масивна дървесина
Панел на вратите 22 мм черешово дърво за панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Ключовете на   Избягване на квинтета C abinets

Има ли тухла зад кухненските шкафове ?

Много нетиценци смятат, че тухлите от задната страна на кухненските шкафове могат да спестят разходите за декорация. Всъщност това е недоразумение. На първо място, мястото, където плочките не са остъклени, не може да изтече. Декоративните работници трябва да правят прецизни изчисления според размера на кухненския шкаф , а частите, които не са облицовани, трябва да се заглаждат с циментов разтвор. Работата по облицовката е по-трудна и разходите за труд на декорацията не могат да бъдат намалени (независимо дали плочките, декоративните работници трябва да плащат разходите за монолитна работа), докато броят на плочките, които могат да бъдат спестени, е много ограничен. се очаква да бъде 10-20 плочки.

Тухлите зад кухненските шкафове правят стените по-твърди, което е добро за окачване на кухненски шкафове и за фиксиране на кухненския шкаф . Препоръчва се гърба да е най-добре да се облицовка, както добре.

След това по-добър начин е да се залепят евтините плочки. Всеки търговец на плочки има за продажба продукт за обработка на плочки (инженерни опашки). В много случаи такава плочка е един долар. Можете да си купите такава плочка, разбира се, трябва да изберете същия размер. Препоръчва се поръчка на един и същ търговец на плочки. Това спестява разходите за доставка на плочки.

Hot Tags: селски масивни кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване