info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от дърво от махагон

Кухненски шкафове от дърво от махагон

Кухненските шкафове от масивно дърво са по-подходящи за декорация от висок клас на потребители на средна възраст, които предпочитат чисто дърво. Вратите на кухненския шкаф, изработени от масивно дърво, имат ефект на връщане към природата и връщане към оригиналния стил. Стилът е предимно класически.

Описание

Спецификация.


Модел SW-001
Тип кабинет Кухненски шкафове от дърво от махагон
Панел на вратата 22 мм дърво за кухненски врати
Кутия за шкаф

16 / 18мм морски шперплат с лаково покритие от дъбов фурнир.

16 / 18mm шперплат с меламин завършен.


Модел на вратата 22 мм класически стил на вратата
002

Махагоново дърво Видове:


(1) Suanzhi (стар махагон) Suanzhi е клон, известен също като пурпурен бряст. Има висококачествено масло, фина структура, силно твърдо качество, може да се потопи във вода. Особено впечатляващо е, че тъмнокафяви или черни ивици често се срещат в пурпурно.


(2) палисандрово дърво, известен също като цвете длани могат да бъдат разделени на два вида, фуксия, и надолу реално тамян подобно, също ароматно, цветето на призрак от палисандрово дърво, така нареченото розово дърво, лилаво, подобно, че е, Сега се нарича круша от розово дърво, но има и име като Хайнан Тан. Това очевидно вече не е в концепцията на махагона. Другата се нарича Северна круша, но круша е всъщност нова круша, листа, като круша без твърдо, дърво цвят лилаво, и деликатна текстура.


(3) махагон (Нов махагон) Вид розово дърво, роза червен цвят от средния, но по-лек от киселината, теглото не е толкова добро, колкото клоните, а не потопени. Груба текстура, по-малко костна линия, чисто дърво, изглежда добро впечатление.


(4) червен боб (махагон) Червеният боб е бобови клони, известен още като акациеви дървета, дърветата са тежки, червени, естествени красиви модели.


(5) Бразилия махагон, произведен в Бразилия, е с червено или червено и лилаво име. Бразилски сортове махагон, включително Бразилия, тъмно дърво, тъмно сърце, структура и палисандрово дърво със същото, и малко по-твърдо от розово дърво, но сухи лесно напукани, все още плаващи във водата; Бразилия III дърво, фина структура, сърцевината е лилаво, материал твърда дървесина, сила, може да потъне във водата; третата дървесина и старият махагон понякога са подобни, но изработени от мебели, лесни за деформация и напукване.


(6) Други сортове махагон Според произхода, има така наречените тайландски махагон, бирма махагон, лаос махагон и други нови имена. Така нареченият тайландски махагон всъщност е ароматен махагон или розово дърво; Бирманското палисандрово дърво, наричано бирманско червено, се нарича бирманска круша в провинция Гуандун; Махагон от Лаос в Гуандун се нарича лаоска круша. Тези сортове най-често са кръстени на мястото на произход, особено на последните, често със смесени видове и много различни текстури. Най-очевидните характеристики са сивкаво-жълтите и светлосиво-бели на цвят, хлабава текстура и леко тегло, някои от тях вече не са сравними с махагон, не може да се каже, че е висококачествена твърда дървесина, но не може да бъде приписана на скъпоценни дървесни материали. ,

 

Така нареченият "махагон", от самото начало не е специфичен вид мебели, а общото наименование на редки мебели от твърдо дърво. Според стандарта, обхватът на "махагон" е идентифициран като 5 рода и 8 класа и 33 основни сорта. Материалите включват палисандрово дърво, розово дърво, розово дърво, които показват различна степен на жълто-червено или пурпурно. И махагонът е сърцевината на тези пет рода осем вида дърво, сърцевината се отнася до центъра на дърветата, нито част от живите клетки.

Hot Tags: Махагон дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване