info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Пасторален стил Кухненски шкафове от масивна дървесина

Пасторален стил Кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво са естествени, висококачествени и красиви, давайки на хората усещане за връщане към природата. В допълнение, масивните дървени кухненски шкафове също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологично чисти и не замърсяват околната среда и са трайни.


kitchen cabinets


Общо знание за поддръжка на кухненския шкаф


Редовно почистване и поддръжка на кухненски шкафове

Освен това редовното почистване и поддръжка на кухненския шкаф също е много важно. Почистването и поддръжката на целия кухненски шкаф трябва да започне от плота, а методите за почистване на различни материали са различни. Плочите за изкуствен камък не трябва да се търкат с твърди парцали или стоманени топки, които лесно могат да причинят драскотини или корозия. Може да се избърше с мека кърпа с вода. Материалът на огнеупорната плоскост може да се избърше с найлонова четка и след това да се избърше с влажна кърпа. За оригиналната дървесина, прахът трябва да се отстрани с пинсети и след това да се избърше със суха кърпа. Не търкайте с влажна кърпа. Без значение кой кухненски шкаф се страхува от висока температура, трябва да избягвате директен контакт с горещия съд по време на употреба.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кухненски шкафове в пасторален стил от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване