info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Живопис Кухненски шкафове от масивна дървесина

Живопис Кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво са естествени, висококачествени и красиви, давайки на хората усещане за връщане към природата. В допълнение, масивните дървени кухненски шкафове също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологично чисти и не замърсяват околната среда и са трайни.


kitchen cabinets


Общо знание за поддръжка на кухненския шкаф


Почистването на вратата не е толкова трудно:

1. Материалът на панела на вратата и на плота е подобен, така че методът за почистване и поддръжка на панела на вратата и плота е по същество едни и същи. Трябва да се отбележи, че панелите на вратата на боята не могат да се почистват с разтворим препарат; освен това всички бензолови разтворители и смолисти разтворители не са подходящи за употреба като почистващи препарати.

2, трябва да се обърне внимание на плочата на вратата да не се накисва от водата на масата, в противен случай вратата е лесно да се деформира дълго време; ако пантата и дръжката на вратата са разхлабени и необичайни, трябва да се третират възможно най-скоро; ако е дървена врата, можете да използвате восък за почистване на мебели.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: боя дърво кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване