info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Живопис твърди дървени кухненски шкафове

Живопис твърди дървени кухненски шкафове

Масивна дървесина има природни текстура, добра консистенция; нулата устойчивост, устойчивост на висока температура; в сравнение с други материали, топлопроводимост е малък.

Описание

Спецификация:

Модел SWK 03
Кабинет тип

Живопис твърди дървени кухненски шкафове

Панел на вратата 22 mm махагон кухнята вратата панел
Кабинет кутия 16/18 мм шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.
16/18 мм шперплат с меламиново покритие.
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Врата модел 22 mm класически стил махагон
Хардуер BLUM / DTC / други друг хардуер марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента
Производство време 30-35 дни за обикновена поръчка
Доставка порт Шанхай и Нингбо
Факултативни елементи Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталог с аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталирането без изкуствени щети.
Условия на плащане Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане
След обслужване Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.
Чертежи потвърди Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Кухненски шкафове Kickboard

Кабинет перваз инсталация - первази метод за инсталиране на борда

1. да спазват дали на ъгъла етаж и повърхността на стената са плоски, и неравностите е сплескан с лопата и тогава почистват. В противен случай кабинет kickboard ще се наведе и не напълно положен върху повърхността на стената, оставяйки един грозен разликата.

2 максималната просветът между кабинета kickboard и пода трябва да бъде по-малко от 3 mm. Използвайте монета от 1 Юан, за да го включите. Ако тя е поставена повече от 2, разликата може да бъде твърде голям.

3. преди заплитания кабинета перваз стената с бял цимент трябва да се почистват първо, тогава следва да се определят реда на крак. След павета реда на крака трябва да бъдат защитени да предотврати боя от залепване на повърхността на крака линия при боядисване или живопис. Не може да я чисти.

4. Въпреки че кабинета перваз е остана в шев, е необходимо да се предприемат мерки, за да направи по-неподвижен. Инструментите, които са необходими за осигуряване на перваз са предимно под ноктите и чукове. Сигурно перваз и след това ноктите пода в перваз да свържете перваз на стената.

Кабинет перваз инсталация - кабинет перваз инсталация предпазни мерки

1. предварително планиране на кабинета позиция изисква предварително планиране да се избегнат пропуски в бъдеще, когато закупени мебелите не може да бъде прикрепен към стената. (Разбира се, също така директно да използвате боята да нарисувате кабинета перваз на стената, вместо да физическата перваз, няма проблем, че мебелите не може да бъде прикрепен към стената)

2. Ако няма внимание за маршрута, опитайте да използвате твърди кабинет перваз перваз материал. Има много материали за кабинета первази и первази. PVC, дърво, неръждаема стомана, стъкло и камък са налични. Плътен материал на перваз е скъпо, но освен издръжливост, тя може да се избегне kickboard, става малък и силен мравка. пътеката!

Чрез горните въвеждането на метода на инсталиране и предпазни мерки на кабинета перваз надявам се, че ще бъде полезно за всеки да инсталирате кабинета перваз.
Hot Tags: живопис твърди дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване