info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове от естествени маси

Кухненски кухненски шкафове от естествени маси

Предимства на кухненския шкаф за врати от масивна дървесина: висока екологична производителност, богата форма, истински цвят и добра текстура; Кухненските шкафове от масивна дървесина са първият избор за класически декоративен стил. Твърдата дървесна текстура е висококачествена и красива, а текстурата е естествена. Тя дава на хората усещането за връщане към природата.

Описание

Спецификация:

Модел SL-108
Тип кабинет Кухненски кухненски шкафове от естествени маси
Панел на вратите 22 мм оцветен светъл червен цвят дъбов панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабината е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Как да изберем целия кухненски шкаф

Метод 1: Качеството на плочата е много важно

Погледнете качеството на дъската, ръбът трябва да бъде гладък, деликатен, да се чувства добре, ставата е фина, хоризонтална и вертикална, равномерно покрита. Продуктите от марката използват машина за ленти с прави ръбове, за да завършат стъпките за уплътняване на ръба, счупена глава, подрязване, скосяване и полиране. Налягането на уплътняващия ръб е стабилно и точността на обработващия размер може да се регулира до най-подходящата част, за да се осигури най-точен размер. И качеството е стабилно, за разлика от качеството на работилницата, качеството на малката фабрика е изцяло обусловено от майсторството и условията на работа на майстора. Малката фабрика е залепена с четка, изкуствено пресована и изрязана, подрязана с нож за тапет и полирана с ръчна машина за полиране. Поради неравномерен натиск, много места не са силни и лесно се отваря лепилото в бъдеще, а лепилото не е екологично чисти и изпуска вредни газове.

Метод 2: Структура на структурата на кутията на относителното ниво на перфорация

Мебелите от панели се монтират от съединител "три в едно". Необходимо е да направите много дупки за позициониране на дъската. Съответствието и точността на позицията на отвора ще повлияе на конструктивната твърдост на кухненския шкаф . Професионалните производители използват многоредов тренировъчен инструмент, за да завършат един борд и борда в даден момент. Всички отвори на повърхността, стандартите за позициониране са унифицирани, размерът е гарантиран, а малката фабрика използва тренировката или ръчната бормашина, за да пробие постепенно дупки, в противен случай е лесно да се генерират относително големи грешки.

Метод 3: Дървото за рязане е с висока точност

Отварянето на листа също е много важна процедура. Професионалната голяма фабрика използва електронния трион за въвеждане на размера за обработка през компютъра. Размерът и точността се контролират от компютъра и няколко плочи се обработват едновременно. Спецификациите са еднакви, толерансът е малък, стабилен и ръбът на плочата не се срутва. Ако малката фабрика не е достатъчно от тези изисквания.

Метод 4: Изборът на панела на вратите е от решаващо значение

Панелът на вратата е лице на кухненския шкаф . Панелът за добра врата е светъл и светъл. Не е лесно да се деформира от влага. Не е лесно да избледнее. Не е лесно да отворите барабана на ръба. Не е лесно да се проникнат петна и петна от масла и не е лесно да се надраскат и изгорят.
Hot Tags: естествени масивни дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване