info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модулни кухненски шкафове от масивна дървесина

Модулни кухненски шкафове от масивна дървесина

Масивният кухненски шкаф дава на хората усещане за завръщане в живота! Принадлежи към висококачествен панел на вратата с гладка повърхност и естествен цвят. Разнообразни модели на повърхността представляват европейски и американски стилове, луксозни и елегантни.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво са естествени, висококачествени и красиви, давайки на хората усещане за връщане към природата. В допълнение, масивните дървени кухненски шкафове също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологично чисти и не замърсяват околната среда и са трайни.


kitchen cabinets


Кухненски шкаф


Дървен цвят кухненски шкаф плот

Топлият цвят на дървото придава естествено и спокойно усещане. Ако използвате бяло като основа на кухнята с дървени кухненски шкафове, можете да балансирате традиционните и съвременните елементи. Класическото дърво е подходящо и за тези два стила.

Дървесината е лесна за рязане и се адаптира за всякакъв вид кухня.

В сравнение с тъмните цветове, светлото дърво има небрежно или селско усещане. Подходящ е за някои селски ваканционни къщи или бунгала. Тя може да бъде съчетана с някои традиционни или модерни аксесоари. Например килимът на снимката е добър аксесоар.

Дървесината може да бъде полирана и полирана според действителните нужди от обновяване.

Цветът на дървения кухненски шкаф може да бъде топъл или светъл, червеникаво-кафяв е по-традиционен, а сиво-бялото е тенденцията през последните години. Когато избирате цветове, съответствайте на стила на декорация и предпочитанията на вашия дом.

Предимства: Селективен размер и размер; кухнята с бели кухненски шкафове или бял основен цвят може да добави топлина; Собствениците, които харесват селския стил, могат да се възползват максимално от декоративните идеи.


kitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinetskitchen cabinets kitchen cabinets
Hot Tags: модулни кухненски шкафове от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване