info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерни кухненски шкафове от масивна дървесина

Модерни кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво може да се каже, че са най-добрите в редиците на кухненските шкафове, поради естествената текстура и текстурата на естественото дърво, излъчващи дъх на природата, давайки на хората много елегантна атмосфера на завръщане. По-специално, разнообразие от елегантни и великолепни резбовани модели и занаятчийски форми, изящни ъгли, декоративни линии и други богати цветове за обработка на фолио, наистина позволяват на много хора да обичат дървения шкаф.


kitchen cabinets


Как да инсталирате кухненски шкаф?


Монтажът на шкафа

1) Тъй като кухненският висящ шкаф е окачен във въздуха, е необходимо да свържете висящия шкаф с свързващия елемент. Инсталирането на рамката на кухненския шкаф се прави най-добре преди вътрешната мазилка, така че вътрешността на шкафа да направи рамката на шкафа по-здрава, за да се предотвратят потенциални опасности за безопасността.

2) Височината на монтажа на висящия шкаф, височината на универсалния висящ шкаф от земята е между 1580mm и 1600mm. Твърде високите неща над висящия шкаф не са добри за вземане, твърде ниски, за да могат да се справят лесно при работа. Но няма нужда да се придържаме към този номер. Най-добре е да оставите членовете, които отговарят за готвенето в кухненския стенд в кухнята, когато монтират шкафа на стената, и да определят височината на инсталацията на стенния шкаф според комфорта на нейната работа.

3) Размерът на висящия шкаф, височината на самия кухненски висящ шкаф е за предпочитане 50 cm до 60 cm, дълбочината е 30 cm до 45 cm, а дължината е 120 cm до 390 cm. Този размер позволява максимално съхранение на кухненски прибори и отговаря на нуждите на хората.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: модерни масивни кухненски шкафове дърво, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване