info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Модерен дизайн най-добър твърди дъб светъл цвят на дърво за използване за кухненски шкафове

Модерен дизайн най-добър твърди дъб светъл цвят на дърво за използване за кухненски шкафове

Модерен дизайн, най-добрите твърди дърво дъб светъл цвят дърво да се използва за кухненски шкафове червен дъб в Северна Америка е най-продуктивните твърда, относително по-евтини бял дъб 2 в лявата и дясната страна, и двете от които са високо качество дървесина, сила и издържа на износване изпълнение са добри, е много...

Описание

Модерен дизайн най-добър твърди дърво дъб светъл цвят дърво да се използва за кухненски шкафове

Червен дъб в Северна Америка е най-продуктивните твърда, относително по-евтини бял дъб 2 в лявата и дясната страна, и двете от които са високо качество дървесина, сила и износване устойчиви резултати са добри, е много подходяща за оригинален панели за дървени врати и истински дървени подове и мебели, оригинални дървени врати бял дъб е по-подходящ за открит.

Спецификация.

Модел

SL-40

Кабинет тип

Осветени цветни дъбови кухненски шкаф

Панел на вратата

22 мм, оцветени тъмен цвят дъб кухня врата панел

Кабинет кутия

16/18 мм морски шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.

Врата модел

22 mm класически стил врата панел

Хардуер

BLUM / DTC / други друг хардуер марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента

Производство време

30-35 дни за обикновена поръчка

Доставка порт

Шанхай и Нингбо

Факултативни елементи

Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталога за аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталирането без изкуствени щети.

Условия на плащане

Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане

След обслужване

Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.

Чертежи потвърди

Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Как да се различават между червен дъб и бял дъб?

Дъб е вид дървесни видове, главно върху пазарния дял, бонус дъб и бял дъб, в Североизточен Китай и Русия също нарича дъб или дъб.

Вносът от Северна Америка дъб е строго разделена червен дъб и бял дъб, казват, първия червен дъб не е червен, бял дъб, не бяло, цветът не е много очевидна, за червен дъб листа почервеняват през есента е името му. Появата на два вида на основната разлика е дължината на "дърво лъч, бял дъб дърво Рей обикновено повече от 2 см, фигурата на две парчета дърво, отдясно е бял дъб.

70.jpg

Червен дъб Дървесина лъч в 1 см, по-кратък, от лявата страна на дървото.

80.jpg

Това дърво Рей е подобен на мазнините в тялото, където дървото съхранява хранителни вещества, е един от най-важните герои на дървесни видове разлика.

90.jpg

По отношение на дървен фурнир, два вида дъб повърхност се чувстват груб, по отношение на дървен материал, повърхността е обикновено гладко, по-лесно да видите разликата между "дърво лъч.

100.jpg

Е, оригинални дървени врати бял дъб е по-подходящ за открито, защото вътрешността на бял дъб дърво дупката са запушени с минерали, и имат отлични антикорозионни свойства на устойчиви на насекоми, водоустойчивост е по-добре.

За пример, правя е изработена от бял дъб бъчви вино, голяма причина е, че тези минерали може да регулирате вкуса на виното, друга причина е, че дървените дупки са блокирани, не изпускат, ако изработени от червен дъб варели, светлина изтичане вино не е добро. По-долу е на най-новите две дървени цена контраста, получавате това плащате за. По отношение на вътрешните врата, с червен дъб е икономически, след всичко, появата на двете е много тясно, не затвори, това е трудно да се разграничат.


Hot Tags: модерен дизайн, най-солиден дъб светъл цвят дърво да се използва за кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване