info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво може да се каже, че са най-добрите в редиците на кухненските шкафове, поради естествената текстура и текстурата на естественото дърво, излъчващи дъх на природата, давайки на хората много елегантна атмосфера на завръщане. По-специално, разнообразие от елегантни и великолепни резбовани модели и занаятчийски форми, изящни ъгли, декоративни линии и други богати цветове за обработка на фолио, наистина позволяват на много хора да обичат дървения шкаф.


kitchen cabinets


Как да инсталирате кухненски шкаф?


Инсталирането на плота на шкафа трябва да отчита и изискванията за монтаж на други поддържащи кухненски прибори. Например, разстоянието между аспиратора и плота за готвене обикновено е между 750 и 800 мм и трябва да бъде подравнено с печката.

Инсталирайте вградените електрически уреди в целия шкаф само като отворите отвора за захранване на място. Когато сглобявате аспиратора и печката, обърнете внимание на ефекта от пушенето и дали въздушният източник има изтичане на въздух.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кухненски шкафове за кухненски шкафове, клен, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване