info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухни от махагонова масивна дървесина

Кухни от махагонова масивна дървесина

Разнообразието от модели на повърхността представлява европейски и американски стилове, луксозни и елегантни. Тя е дълбоко обичана от хора в страната и чужбина, особено внесените висококачествени врати от масивна дървесина.

Описание

Спецификация:

Модел SL-121
Тип кабинет Кухни от махагонова масивна дървесина
Панел на вратите 22 мм черешово дърво за панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Ключовете на   Избягване на квинтета C abinets  

Направете научен и разумен дизайн на кухненските уреди.

При проектирането на кухненските шкафове , помислете за проектирането на кухненските уреди, които трябва да използвате в разумна позиция и да подредите гнездата на комутаторите. Има толкова много малки уреди, които могат да бъдат инсталирани в кухнята, а мислите са написани: миялна машина, пречиствателна станция за вода, микровълнова фурна, готварска печка за ориз, кухненски робот, електрически чайник, индукционна готварска печка, яйце, електрическа печка, дезинфекциращи кухненски шкафове , хладилник. Акцент върху дизайна на електрическото местоположение, за да се организира работата по преобразуване на веригата. Тези уреди обикновено не се използват по едно и също време, но е необходимо да се уреди колкото се може повече контакти.

По принцип машините за чиста вода се подреждат под мивката, внимавайте да напуснете електрозахранването и водата.

Фурната може да бъде поставена под плота, без фурната, тенджерата може да бъде поставен под плота и може да бъде приготвен на ръка.

таблицата не трябва да е до печката

В отворената кухня ресторантът е свързан с кухнята. По това време островният модел е най-използваният. Някои хора проектират работната маса на острова като зона за готвене или пране и свързват масата към нея. Надяваме се, че готвачът може да комуникира със семейството по всяко време. Въпреки това, в употреба, ще бъде установено, че саждите и водата ще продължат да се пръскат на масата.

За да има добра среда за хранене за семейството, масата е най-добре да се държи далеч от печката. Ако семейството използва ресторанта и кухнята като важен център за активност на семейството, масата и масата могат да бъдат съседни един на друг, защото храната отнема най-дълго време и семейството може да участва заедно.
Hot Tags: махагон масивна дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване