info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненски шкафове от масивна дървесина

Панелът от масивна дървесина е вид чисти естествени данни, защита на околната среда, добра текстура, естествена текстура, ниска топлопроводимост в сравнение с други материали, висока устойчивост на температури, устойчивост на надраскване и няма да проявят студ и свиване през зимата.

Описание

Спецификация:

Модел SL-117
Тип кабинет Кухненски шкафове от масивна дървесина
Панел на вратите 22 мм оцветен светъл червен цвят дъбов панел за кухня
Кутия 16 / 18мм морски шперплат с покритие от дъбов фурнир.
Модел на вратите 22 мм панел с класически стил
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Някои подробности за инсталиране на кухненски шкафове

Има някои малки подробности, които трябва да сте наясно, когато инсталирате кухня   кабинет s.

1, резервирайте предварително

Реконструкцията на водния кръг е първата стъпка в обновяването на къщата, а водната верига в кухнята е много по-специален, затова трябва да определим мястото на инсталацията на кухненския шкаф от самото начало и да определим размера според местоположението да резервирате кухненския шкаф . Това се счита за по-лесно да се игнорира в подробностите за инсталацията на кухненския шкаф . Някои хора смятат, че кухненският шкаф не е необходимо да бъде резервиран предварително, но това не е така. Защото, след като сте резервирали, ще има производители, които да разберат действителното положение на вашата кухня, а след това да проектират. Ако не резервирате, е лесно да отложите срока на строителството.

2, надзорникът трябва, разбира се, да бъде на сцената

Независимо дали сте голям пакет за фирмата за декорация, все още персонализирате бизнеса, който търсите. Когато инсталирате, моля, идвайте на сайта лично, първият е да наблюдавате работата, собственикът е на сцената, работниците не се осмеляват да правят прекалено много пъти. Второ, някои подробности трябва да бъдат потвърдени на място, за да не бъдат променяни по-късно. Трето, ако откриете проблема, можете да комуникирате във времето и да го разрешите навреме. Когато плащате за парите и намерите проблема, е много трудно да го промените.

3. Подгответе голям обект за подреждане на кухненски шкафове

Кухнята не е голяма. Когато кухненските шкафове са сглобени, те ще се извършват в хола. Подът за предпочитане е покрит със защитен слой, като хартиена обвивка. Ако изберете пердета от неръждаема стомана, ще има много Марс при рязане и прахът ще бъде много повече.Hot Tags: остров-форма масивна дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване