info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Висок край черешово дърво кухненски шкаф

Висок край черешово дърво кухненски шкаф

Средиземноморски стил кухненски шкафове пълноценно използване на всеки сантиметър от пространството и не са нечетлив, без да се губи в атмосферата, освобождаващо на открито свободно пространство; интегриране на декорация и приложение и с неговите приветлив Апостолически стил и меки и светли цветове, лазурно романтични чувства, чист натурален средиземноморски вкус.

Описание

Спецификация:


Високо края черешова дървесина кухненски шкаф-SWK 007


solid wood kitchen cabinet


faq


Какво е класирането на твърди дървени кухненски шкафове?

 

1, кухненски шкаф нискокачествени дърво: бор, Ела и други текстури са сравнително мека, често се използват като спомагателни материали за твърди дървени мебели, като чекмеджета, обратно панели, евтини, природни и екологично чисти.

 

2, кухненски шкаф среден клас дървесина: дъб като твърда дървесина, е широко използван. Бук, бреза и евкалипт са сходни, и цената, която обикновено не е висока.

 

3, кухненски шкаф високостепенна дърво: евкалипт и евкалипт, известен като Beibei Nanxun винаги е бил един общ материал за обикновени твърди дървен кухненски шкафове, цената на относително висококачествени вносни махагон е по-близо до хората, и двете декоративни и практически.

 

4, кухненски шкаф високостепенна дърво: висок клас дърво в кухненския шкаф е най-често внесените дърво, в допълнение към висококачествени кухненски шкаф материали, черен орех, пепел, черешово дърво, и т.н. обикновено могат да бъдат използвани като материали за фурнир в високо качество, като декоративен кухненски шкаф елементи.


Hot Tags: висока края черешова дървесина кухня кабинета, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване