info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Сив твърди дървени кухненски шкафове

Сив твърди дървени кухненски шкафове

Твърди дървени кухненски шкаф дава на хората чувството за връщане към живота! Той принадлежи към висококачествени врата панел с гладка повърхност и естествен цвят. Разнообразие от модели на повърхността представлява европейски и американски стил, луксозен и елегантен.

Описание

Спецификация:

Модел SL-333
Кабинет тип Сив твърди дървени кухненски шкафове
Панел на вратата 22 mm европейски стил черешово дърво врата панел
Кабинет кутия 16/18 мм морски шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.
16/18 мм шперплат с меламиново покритие.
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Врата модел 22 mm шейкър стил череша вратата от масивно дърво панел
Хардуер BLUM / DTC / други друг хардуер марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента
Производство време 30-35 дни за обикновена поръчка
Доставка порт Шанхай и Нингбо
Факултативни елементи Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталог с аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталирането без изкуствени щети.
Условия на плащане Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане
След обслужване Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.
Чертежи потвърди Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.

 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Твърди дървени кухненски шкаф поддръжка

1, влияние на температурна разлика

Идеална среда за поставяне на твърди дървени кухненски шкафове е между 18 градуса по Целзий и 24 градуса по Целзий и между 35 % и 40 % относителна влажност. Избягвайте кухненски шкафове, поставени в близост до източници на топлина или климатик отвори. По време на дъждовния сезон през зимата влажността на кухнята трябва да се погрижа за предотвратяване на прекомерна влага от изпарение и увеличаване на вътрешен влага. Водата на вратите трябва да бъде почистен навреме.

2, избегне пряка слънчева светлина

Трябва да се опита да избегне открит слънчева светлина върху кухненския шкаф като цяло или като част от дългосрочната експозиция, поставянето на най-доброто място за да може да избяга на слънцето идва в, или използвайте прозрачни пердета за отделяне на пряка слънчева светлина. По този начин той няма да се отрази на осветяване на стаята, но той също ще добави мек и романтична атмосфера на хола докато защитата на вътрешните кухненски шкафове.

3, за да се избегне надраскване твърди предмети

При почистване, не докосвайте кухненски шкаф с инструмента за почистване. Обърнете внимание на това в обикновени време. Не позволяват твърд метал или други остри предмети да се сблъскат с мебели и защита на повърхността от дращя отличен стрелец.

4, избягвайте използването на алкохол, бензин или други химически разтворители освен петна

Ако повърхността на кухненския шкаф се оцветяват, не го търка трудно. Използвайте топъл чай вода леко я премахнете петното. След като водата се изпарява, прилага светлина восък оригиналната част и след това внимателно търкам няколко пъти да образуват защитен филм.

5, обръщат внимание на чистотата на повърхността на кухненски шкаф

На повърхността на твърда дървесина кухненски шкафове е покрита с боя, която е особено важна за поддръжка и поддръжка на боя филм. След боя филм е повреден, то няма да засегне само на външния вид на повърхността, но допълнително ще повлияе на вътрешната структура на продукта. Следователно кухненски шкафове винаги трябва да се поддържат чисти. Всеки ден, използвайте чиста памучна кърпа да нежно избършете повърхността на пръстта. На редовни интервали Използвайте мокър памук нишка да чупи влагата от шкафове за почистване на прах в ъглите на кухненски шкафове. Чисти, сухи, мек, фин Памук кърпа може да се използва да изсъхне, или тънък слой от високо качество светлина восък могат да бъдат приложени след изсушаване, и блясък да бъдат внимателно изтри като кожа. Това не само поддържа дървени кухненски шкафове, но също така увеличава неговата светлина. Въпреки това използването на леки восък трябва да бъдат внимателни, не трябва да използвате нискокачествени продукти, съдържащи корозия химически компоненти.
Hot Tags: Грей твърди дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване