info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от масивна дървесина

Кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво са естествени, висококачествени и красиви, давайки на хората усещане за връщане към природата. В допълнение, масивните дървени кухненски шкафове също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологично чисти и не замърсяват околната среда и са трайни.


kitchen cabinets


Общо знание за поддръжка на кухненския шкаф

Не поставяйте кухненски прибори в кухненския шкаф

За да поддържат кухнята чиста, много хора винаги поставят чинии, пръчици, ножове, дъски за рязане и т.н. в шкафа. Прясно измитите съдове се разбиват заедно, а кухненските шкафове не се вентилират, така че водата трудно се изпарява. След дълго време ще се генерира миризма, която ще породи бактерии. Ето защо кухненските прибори също трябва да се поставят на проветриво и сухо място. Можете да поставите багажник за съдове до мивката и да изсушите измитите съдове всеки път. Просто използвайте водата, за да я изплакнете отново следващия път.

Трябва да се отбележи, че дъската за рязане, която обикновено използваме, е лесна за абсорбиране на вода, повърхността често е надраскана и цепена, а често остатъкът от прясна храна е скрит. Ако почистването не е цялостно и неправилно съхранено, остатъците от храната ще изгният и ще произведе голям брой бактерии и дори плесен. Затова не го поставяйте в шкафа веднага след употреба, а го окачете и изсушете отвън.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кухненски шкафове от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване