info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Плосък пакет твърди дървени кухненски шкафове

Плосък пакет твърди дървени кухненски шкафове

Твърди дървени кухненски шкафове са естествени, висококачествени и красиво, да даде на хората усещане за връщане към природата. В допълнение твърди дървени кухненски шкафове също са свободни от всякакви добавки.

Описание

Спецификация:

Модел SW-205
Кабинет тип Плосък пакет твърди дървени кухненски шкафове
Панел на вратата 22 mm махагон кухнята вратата панел
Кабинет кутия
16/18 мм шперплат с брезов фурнир боядисване Готово.
16/18 мм шперплат с меламиново покритие.
16/18 мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Врата модел 22 mm класически стил махагон
Хардуер BLUM / DTC / други друг хардуер марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или събрание пакет, който зависи от клиента
Производство време 30-35 дни за обикновена поръчка
Доставка порт Шанхай и Нингбо
Факултативни елементи Брояч върхове / мивка / Фосет / всякакви други кухненски аксесоари и др. Които могат да бъдат избрани от каталог с аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след инсталирането без изкуствени щети.
Условия на плащане
Малки поръчки: 40 % от сума като депозит, баланс преди натоварването.
Големите поръчки: 30 % като депозит, салда, ние приемаме T/T и l/c или / ОА плащане
След обслужване Всичко ще бъде кораба от въздуха, ако намерите някои тела, изчезнали по време на инсталацията.
Чертежи потвърди
Шкаф дизайн такса е 200 USD / поставям, който ще бъде връщане след поръчката. Ние оценявам ако сте приключили с рисунки под ръка, няма нужда да се изработи отново.
Ние предлагаме безплатен подробни чертежи окончателно като доказателство, потвърждение за крайната продукция.
 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Почистване и поддръжка на кухненски шкафове

Първата стъпка: почистване и поддръжка на таблицата

Различните материали имат различни методи за почистване. Изкуствен камък и неръждаема стомана кухненски шкафове не трябва да се почистват с твърда тел подложки, стоманени топки, химикали или стоманени четки. Използвайте мека кърпа или меки измиване тампон да избършете с вода или забършете с избелител, в противен случай тя ще доведе до драскотини. Или ерозия;

Огнеупорен панел материал шкафове могат да използват почистващи, използвайте найлонова четка или найлон топка бърша, след това избършете с гореща и влажна кърпа;

Каменни плотове трябва да използвате мека подложка почистване, може да не се избърсва с толуол препарат, в противен случай е трудно да премахнете цвете бели петна;

Ако Кабинетът е направена от трупи, чисти праха с чифт щипци първо, след това избършете го със суха кърпа или специални дървени грижа лосион. Не използвайте мокри парцали и почистващи масла.

Втората стъпка: почистване и поддръжка на вратата

Материалът на вратите е подобна на тази на плот, така че неговата поддръжка и почистване са подобни на тези на плота. В същото време да се избегне притока на вода надолу таблицата накиснати до вратата в противен случай дълго време ще бъде деформиран вратата; вратата от масивно дърво могат да използват мебели вода восък за почистване и поддръжка.

Третата стъпка: почистване и поддръжка на кабинета

Съдовете трябва да бъдат почистени и пуснати в кабинета. Специално внимание трябва да се обърне Избърсвам прибори; на хардуера в кабинета трябва да се избърсва със суха кърпа, за да се избегне водни капчици върху повърхността на съдовете да предизвика вода марки;

Мивката на готвене таблица може да се използва в предварително да държи полето вътрешен филтър с нишки да предотврати запушване на водопровода от страна на трохите и малки отломки.

Четвъртата стъпка: почистване и поддръжка на хардуер

Кухня хардуер включва главно ориз бутилки, метални кошници, панти, слайдове и други подобни, както и неговия материал е обикновено изработени от неръждаема стомана или стоманена повърхност пръска и пръска. По принцип всички хардуер трябва да се поддържат чисти и сухи. Ако е мокро, то трябва да бъде изличен навреме, за да се предотврати вода марки или ръжда.

Стъпка 5: Почистване и почистване на мивката

При почистване на мивката всеки път, не забравяйте да почистите гърлото на епруветката зад полето Филтър, за да се предотврати натрупването на мазнините, натрупани в дългосрочен план; Ако петролни находища са натрупани в резервоара за дълго време, не е лесно да се измива, след което опитайте да го излее в мивката. Някои кухня грес почистващи се измиват с топла вода и се изплакват със студена вода.

Hot Tags: плосък пакет твърди дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани

Изпрати запитване