info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски кухненски шкафове от европейски стил

Кухненски кухненски шкафове от европейски стил

Кухненските шкафове от масивна дървесина са по-подходящи за декорация от висок клас на потребители на средна възраст, които предпочитат чисто дърво. Кухненските врати от масивна дървесина имат ефект на връщане към природата и връщане към оригиналния стил. Стилът е предимно класически.

Описание


Спецификация:

Модел

SL-59

Тип кабинет

Кухненски кухненски шкафове от европейски стил

Панел на вратите

22 мм панел от масивна дървесина

Кутия

16 / 18мм морски шперплат с покритие от дървен фурнир.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.

Модел на вратите

22 мм американски стил дизайн дървена врата

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
 

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро


Кухненските шкафове от масивна дървесина са по-подходящи за декорация от висок клас на потребители на средна възраст, които предпочитат чисто дърво. Кухненските врати от масивна дървесина имат ефект на връщане към природата и връщане към оригиналния стил. Стилът е предимно класически. Рамката на вратата е изработена от масивно дърво, с черешово дърво, орех и дъб. Корпусът на вратите е направен от плоскости със средна плътност с масивно дърво. Тя може да гарантира специалния визуален ефект на Mingmu, а комбинацията от рамката и основната плоскост може да осигури силата на панела на вратите и не може да се деформира дълго време (ежедневната поддръжка все пак трябва да бъде много внимателна). В производството, вдлъбнати и изпъкнали форми обикновено се правят на повърхността на масивна дървесина, а боята се нанася навън. Поради това панелите за врати от масивна дървесина поддържат естествения цвят и мекотата на модела. По-специално, някои италиански вносни висококачествени кухненски шкафове от масивна дървесина, цветни ъгли и лаково блестящи занаяти са достигнали напредналото ниво на света. В момента все още има голяма разлика между местните производители на масивна дървена кабинна технология и международното ниво. Вътрешните панели за врати от масивна дървесина понастоящем не са достъпни поради производствения процес и имат проблеми като лесно деформиране, лесно напукване и груби повърхности. На пазара има дори имитация на дърво. Производството на плътност, плюс боя, обърнете внимание при покупката. Внесените масивни шкафове са скъпи и по-малко променливи. Повечето от внесените марки са от Европа и Съединените щати.
Hot Tags: Европейски стил масивна дървесина кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване