info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Временни кухненски шкафове от масивна дървесина

Временни кухненски шкафове от масивна дървесина

Истински висококачествените кухненски панели за кухненски шкафове са изработени от масивно дърво, близо до природата, екологично чисти и без замърсяване.

Описание

Спецификация:


Кухненските шкафове от масивно дърво може да се каже, че са най-добрите в редиците на кухненските шкафове, поради естествената текстура и текстурата на естественото дърво, излъчващи дъх на природата, давайки на хората много елегантна атмосфера на завръщане. По-специално, разнообразие от елегантни и великолепни резбовани модели и занаятчийски форми, изящни ъгли, декоративни линии и други богати цветове за обработка на фолио, наистина позволяват на много хора да обичат дървения шкаф.


kitchen cabinets


Как да инсталирате кухненски шкаф?


Инсталирането на плота

1) За да се намали грешката, причинена от действителната среда и дизайна на шкафа след декорацията на кухнята, плотовете се монтират след поставянето на шкафовете и шкафовете на целия шкаф, което може да подобри точността на монтажа на шкафа.

2) Работните плотове на шкафа обикновено са свързани в процеса на инсталиране. Затова при залепване на плотове трябва да се използва професионално лепило. За да се осигури красотата на фугите, монтажникът трябва да използва шлайф, за да полира и полира, за да се осигури свързването. Красотата на тази част е красива.

3) Инсталирането на плотове има страхотна връзка със сезона. Като цяло, отнема половин час за свързване на плотове през лятото и повече от един час през зимата. Само такива стандарти могат да осигурят бързото изсъхване на лепилото.


solid wood kitchen cabinetscountertop productioncabinet packagingcabinet workshoppackaging loadingkitchen cabinets
Hot Tags: събрани кухненски шкафове от масивна дървесина, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване