info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Изграждане на дървени кухненски шкафове

Изграждане на дървени кухненски шкафове

Кухненските шкафове от масивна дървесина също са без добавки, така че кухненските шкафове от масивна дървесина са много екологични и не замърсяват и са издръжливи. С непрекъснатото развитие на технологиите, моделите и стиловете на масивните дървени панели също се предлагат в различни стилове.

Описание

Спецификация:

Модел SL-336
Тип кабинет Изграждане на дървени кухненски шкафове
Панел на вратите 22 мм европейски стил от черешово дърво
Кутия 16/18-милиметров морски шперплат с покритие от брезова дървесина.
Шперплат от 16 / 18мм с меламиново покритие.
ПДЧ от ПДЧ от 16 / 18мм с меламиново покритие.
Модел на вратите 22 мм вибратор тип череша масивна дървена врата
железария BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Оформлението на кухненския шкаф

Оформлението на кухненските шкафове е свързано със съхранението на кухнята. Кухнята може да се каже, че е най-разхвърляното място в дома. Оформлението на кухненските шкафове е ирационално. За да готвите едно хранене е в бързаме, и ще бъде по-трудно да завърши всяко хранене.

кухненските шкафове са разделени на стени кухненски шкафове и кухненски шкафове за под. Поради различните си височини, нещата, които се съхраняват, и вътрешните дизайни са различни.

кухненски шкафове

Традиционният кухненски шкаф е кухненски шкаф с двойни врати, който е оборудван с 1-2 слоя прегради или няма прегради директно. Всеки път, когато вземат нещата, те слагат ръцете си в тъмнината, за да ги намерят. Ако кухнята не е добре осветена, може да е необходимо фенерче.

Фей Моуун предложи кухненският шкаф да бъде проектиран като чекмедже, а размерът и дебелината на чекмеджето трябва да бъдат проектирани според това, което трябва да се съхранява. Например, най-горният слой на чекмеджето може да бъде направен в тънък, плитък слой, с вътрешни прегради, както и малки парчета съдове, като лъжици, лъжици и лопати.

Това изисква нещо директно да се изтегли, но е лесно да се види в светлините, но кухнята е твърде малка, за да бъде проектирана по такъв начин, че чекмеджетата да се изтеглят хоризонтално да заемат повече пространство.

Под мивката, защото има тръби, кухненски съкровища и пречистватели на вода, не можете да правите чекмеджета. Можете да използвате специални рафтове за съхранение, за да съхранявате повече неща.

Закачалка за кухненски шкафове
Hot Tags: изграждане на масивни дървени кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване