info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от типа

Кухненски шкафове от типа "Америка"

Кухненският американски кухненски шкаф обикновено използва орех и клен, за да подчертае характеристиките на самата дървесина, самата й текстура се превръща във вид на декорация. Може да се произвеждат различни под различни ъгли на светлината. Това прави американските мебели от блестящата златна светлина на Европа мебели, по-способни да издържат или да издържат.

Описание

Спецификация.
 

Модел

S L-55

Тип кабинет

Боядисани в цвят масивни дървени кухненски шкафове

Панел на вратите

22 мм бяла масивна дървена врата

Кутия

16 / 18мм морски шперплат с покритие от дървен фурнир.

Модел на вратите

22 мм естествен масивен дървен панел за врати

железария

BLUM / DTC / друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
 

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

За Росен
 


Rosen е професионален доставчик на висококачествени мебели, нашите основни продукти са висококачествени шкафове, гардероби, перални помещения, шкафове за баня и други видове дървени изделия. В момента нашите годишни продажби са достигнали 10 милиона щатски долара.


След почти 10 години на развитие, ние и всички видове големи и средни строители, търговци на едро да се установят дългосрочни отношения на сътрудничество. Нашите проекти за сътрудничество включват Северна Америка, Централна Америка, Близкия Изток, Австралия, Европа.

В допълнение към предоставянето на професионални персонализирани мебели, ние също имаме независими отдели за покупки. Различни строители и предприемачи предоставят персонализирани услуги за други строителни материали, за да разрешат трудностите при доставките на специални процеси. Ние сме щастливи да помогнем на всички видове клиенти и да работим с тях, за да разработваме нови продукти, за да отговорим на техните специални изисквания.

Нашите основни продукти включват:

Специализирани шкафове, шкафове за баня, гардероб.

Обичай Цезар, silestone и всички видове китайски марка изкуствен кварцов камък.

Други специални декоративни продукти персонализиране и обработка.
 
 


Разнообразието от модели на повърхността представлява европейски и американски стилове, луксозни и елегантни. Тя е дълбоко обичана от хора в страната и чужбина, особено внесените висококачествени врати от масивна дървесина. Повърхността може да се използва за изпъкнала и вдлъбната обработка, вътре и извън боядисването, стилът е прост и елегантен, изработва се отлично, отразявайки превъзходната технология.

Според фината степен на изработка и боя може да се разграничи нивото на цената, дебелината на платното на вратата варира от 18-22.

Сега на пазара има вид имитация на дърво. Той е направен от средна плътност дъска, плюс боя. Трябва да обърнем внимание при покупката.

Масивните шкафове за врати от дърво са най-подходящи за шкафове от 9 квадратни метра, а отворените кухни могат да се поставят над 7 квадратни метра. Ефектът на сравнително малката кухня не е много добър!

 

Hot Tags: американски стил масивна дървена кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване