info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Simple Style PVC Кухненски шкафове

Simple Style PVC Кухненски шкафове

Процесът на образуване на безшевно PVC фолио не изисква уплътняване на ръбове, без напукване, без деформация, водоустойчивост и добро почистване. Дебелината на европейския материал PVC обикновено е 0.35mm, отличен материал, добра екологична ефективност, фин външен вид, забавяне на горенето.

Описание

Спецификация.


image


Процес на инсталиране на кухненски шкаф


Почистващ етап на почистване

1 Стъпка 1 Основно почистете мястото: Проверете дали всички кабели са поставени на място, дали панелът на вратата е изравнен и дали има остатъци в кухненския шкаф. Врати и рамки, врати и врати, чекмеджета и кухненски шкафове, чекмеджета и врати, чекмеджета и чекмеджета в съседство с разликата в повърхността ≤ 2Mmm, и чувстват височината на кухненския шкаф и кухненски шкаф в употреба е удобно.

2 Стъпка 2 Инсталирайте перваза на кухненския шкаф: Накрая изрежете перваза според дължината на кухненския шкаф и го фиксирайте. Ако има ъгъл, той трябва да бъде фиксиран с ъглов фитинг. След като завършите инсталацията, отворете вратата за вентилация и миризма. На този етап вече е завършен набор от стандартни инсталации за кухненски шкафове.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: просто стил pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване