info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от шейкър стил

Кухненски шкафове от шейкър стил

Процесът на образуване на безшевно PVC фолио не изисква уплътняване на ръбове, без напукване, без деформация, водоустойчивост и добро почистване. Дебелината на европейския материал PVC обикновено е 0.35mm, отличен материал, добра екологична ефективност, фин външен вид, забавяне на горенето.

Описание

Спецификация.


image


Процес на инсталиране на кухненски шкаф


Етап на пристигане

1 Стъпка 1 Подготовка: Инсталирането на кухненския шкаф може да се извърши след поставянето на стените и пода на кухнята и завършването на тавана на кухнята. Целият кухненски шкаф обикновено се нуждае от 15 ~ 30 дни потребителски цикъл, а за поставянето на вратата е необходим 1 ден. Обикновено се инсталира в същия ден като качулката.

2 Стъпка 2 Почистване и постъпване на материалите в обекта: Направете предпазни мерки за кухнята, закачете кърпата, кухненската стена и т.н.

3 Стъпка 3 Инсталирайте и настройте кухненския шкаф: обединете кухненските шкафове, преместете ги в кухнята и ги поставете по реда на чертежите. Според строителните спецификации, в много случаи те трябва да се поставят с главата надолу, а след това краката трябва да се инсталират равномерно. Подът е покрит със защитен материал, а режещата уста се управлява от обратната страна в зависимост от размера на обекта, така че предната страна на кухненския шкаф да не се срути.

4 Стъпка 4 Регулиране на нивото: Регулирайте нивото на кухненския шкаф през регулиращите крака на кухненския шкаф, като грешката е плюс или минус 1 mm. Ако има ъглов кухненски шкаф, първо трябва да се постави ъглов кухненски шкаф. Нито един кухненски шкаф не трябва да се монтира от кухненския шкаф към стената.kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: shaker стил pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване