info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
PVC панели за кухненски шкафове

PVC панели за кухненски шкафове

PVC кухненски шкафове цената е сравнително ниска, можете да направите триизмерно моделиране, без запечатване на ръба, обработката е удобна, особено малка кабинет фабрика е най-добре да го използвате, други дъски страхуват от тях Лоша обработка.

Описание

Спецификация.

Модел PVC-189
Тип кабинет PVC панели за кухненски шкафове
Панел на вратите 18 мм / 22 мм издълбана MDF внесена PVC филмова врата
Кутия Шперплат 16/18 мм с меламиново покритие.
Шперплат 16/18 мм с PVC довършителни работи.
16/18 мм MFC ПДЧ с PVC довършителни работи.
16 / 18mm MFC ПДЧ с меламиново покритие.
16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Модел на вратите Изрязан панел на вратата (може да бъде избрана форма на вратата)
железария BLUM / DTC / Hettich друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върховете / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на монтажа липсват тела.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Изборът на кухненски шкафове се потапя

1. Кухненските шкафове мивка материал в неръждаема стомана, изкуствен камък, керамика, камък продукти и чугун чук, най-добрият избор от 304 # неръждаема стомана материал, дебелината на размера на избор между 0.8-1mm. Тази дебелина на кухненските шкафове от неръждаема стомана е по-гъвкава и може ефективно да намали щетите, причинени от въздействието на саксии и тигани.

2. Когато избирате кухненски шкафове, изберете модела с тънък дизайн. Тъй като тънкият ръб позволява мивката на кухненските шкафове да се слее с плота, тя също така избягва пръскането и увеличава пространството за миене.

3. Изборът на резервоар за вода може да бъде анализиран и чрез процеса на формоване, има три вида кухненски шкафове от неръждаема стомана, които се използват при моделиране на мивка, респективно метод за заваряване на колелата, метод за заваряване на челото, един метод за формоване. Всеки от трите процеси има свои предимства и недостатъци, при които едноизмерната рисунка е с ниска цена, не е лесна за деформиране и не страда от проблема с въображаемото заваряване. Въпреки това е трудно да се осигури дебелината на резервоара за вода поради процеса на интегрално разтегляне, капацитетът на носещата конструкция не е достатъчно добър и панелът не е достатъчно плосък. Процесът на формоване на заваръчните шевове е да се отдели панелът и тялото на резервоара и след това да се заваряват заедно. Качеството на отливката е високо и панелът също е най-плоският. Могат да се произвеждат различни типове танкове. Недостатъкът е, че производствените разходи са високи.

Заваряването на пръстени се отнася до факта, че двата листа се опъват и след това се заваряват заедно. Това е по-цялостно решение, което не само има предимствата на интегралното разтягане, но и произвежда различни стилове.

4. когато решите да закупите кухненски шкафове мивка, за да наблюдавате внимателно водното устройство, което е много важно аксесоари за мивка. Устройството за отстраняване на водата улеснява дренажа и намалява изтичането на вода, което води до мана. Устройството за отстраняване на водата е предпочитано за издръжливост. Въпреки че може да е скъпо, това е ключов аксесоар за подобряване на експлоатационния живот на резервоара за вода.

5. когато трябва да изберете мивка кухненски шкафове, за да се определи инсталацията на мивката и бюрото плотове, в зависимост от различните методи за инсталиране, за да изберете разумен размер на мивката, за да се избегне връзката не е достатъчно близо.

6. когато изборът на кухненски шкафове мивка може да се наблюдава и чрез външния вид на мивката заваръчни равномерно, както и повърхността на мивката след матово третиране на добро качество.

7. Кухненските шкафове с голям обем мивка са по-практични, но избирането на дълбочина от около 20 см ще предотврати разплискването на пръски.Hot Tags: PVC панели за кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани

Изпрати запитване