info@kitchen-cn.com +86-571-56976336

Високоустойчиви PVC модулни бели цветове с кухненски шкафове с отворена кушетка

Висококачествен модулен бял цвят от PVC с отворени кухненски шкафове PVC плочата се нарича и смукателна плоча, която е изработена от висококачествен MDF. Производственият процес включва фрезоване, шлифоване и вакуумна адсорбция. На повърхността на формованата плоча има слой от PVC фолио. Не...

Описание

Висококачествен модулен бял цвят от PVC с отворени кухненски шкафове

PVC плочата се нарича и смукателна плоча, която е изработена от висококачествен MDF. Производственият процес включва фрезоване, шлифоване и вакуумна адсорбция. На повърхността на формованата плоча има слой от PVC фолио. Не само за защита на табелата, но също така играят много добър декоративен ефект, но и лесни за почистване грижи.

ПВЦ плоскост, използваща материала за опазване на околната среда, отлична водоустойчивост, цвят и форма богати, така че веднъж лансирани бързо пометени. Европа и Съединените щати да използват Mo шкафове модел са много дълга история, на вътрешния е преди две хиляди години започна бавно да използват формовани шкафове, както и с производителя.

В допълнение към използването на формовани панели в шкафа можете да използвате и в шкафове за баня, врати за баня и други продукти. Много кухненски мебели и изделия за врати на пазара използват формовани плоскости.

Спецификация.

Модел

LQ-18

Тип кабинет

MDF високо гланц висококачествен PVC кухненски шкаф

Панел на вратите

18 мм / 22 мм плоска висока гланцова PV

Кутия

Шперплат 16/18 мм с меламиново покритие.
16 / 18mm MFC ПДЧ с меламиново покритие.
16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.

Модел на вратите

Обикновен плосък панел за врати

железария

BLUM / DTC / Hettich друга друга хардуерна марка

MOQ

1 комплект шкафове

Пакет

Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента

Производствено време

30-35 дни за нормална поръчка

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо

Незадължителни елементи

Counter върхове / мивка / Faucet / всички други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след монтажа без причинени от човека щети.

Условия за плащане

Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания

След сервиз

Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.

Чертежите потвърждават

Таксата за дизайн на кабинета е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Какви са характеристиките на PVC шкафовете?

Предимствата на PVC шкафовете

1, PVC плоча използване MDF като суровина, технология за обработка не добавя никакви замърсители, е екологично чисти и здравословни продукти. Използването му няма да причини вреда на човешкото тяло.

2, в производството, защото след поредица от обработка, PVC плоча водоустойчив изпълнение е много висока. Повърхността там е слой на PVC филмова защита, при използването на влажна среда няма да се ерозира. Толкова често се използва в кухнята и банята.

3, PVC плоча е променяща се форма на материала, тя може да бъде направена в стилен стил, може да се направи ретро стил. Цветът също е ярък и красив, декоративната естетика е много висока. Това е силно чувство за триизмерен модел, дървесен реалистичен, способен да създаде топла и комфортна домашна атмосфера.

4, с формовъчна плоча, направени от шкафове, тъй като пластмасови врата четири плом печат като цяло, така че не е необходимо да край, така че използването на дълго време няма да изглежда отворена пластмасова ситуация. И този материал няма да бъде деформиран пукнатина, издръжлив.

Недостатъците на PVC шкафовете

1, PVC плоча висока устойчивост на температурата, в близост до висока температура обект време е кратко, ако дългосрочно близо до високо температурен източник, след това тя ще бъде деформирана, промяна на цвета. Така че монолитна плоча не може да бъде твърде много, за да разгледа камината, в дизайна на кухнята оформление да се разгледа напълно тази точка.

2, кухнята е не само прилив на прилив, но и от огъня много близо. Но формовъчната плоча на пожарната работа не е добра. Формованата плоча не е способна да се запалва, въпреки че има слой от PVC филмова защита, за да избегне директното запалване на огъня. Но този слой от PVC филм отдавна е печен, той ще падне от ситуацията. Анти-висока температура и противопожар е използването на формовани шкафове трябва да обърнат внимание на двата ключови.

Заключение: Сега чрез горепосоченото съдържание познаваме предимствата и недостатъците на шкафовете от PVC дограма, съответно. PVC шкафовете сега са най-разпространеният тип кабинет продукти на пазара, и отлична точка е без съмнение. Но има и PVC плоча не може да пренебрегне недостатъците, ние трябва да обърнем внимание на използването.

Hot Tags: високо гланц PVC модулни бели цветове с отворени килер кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване