info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкафове от PVC с висок гланц

Кухненски шкафове от PVC с висок гланц

Процесът на образуване на безшевно PVC фолио не изисква уплътняване на ръбове, без напукване, без деформация, водоустойчивост и добро почистване. Дебелината на европейския материал PVC обикновено е 0.35mm, отличен материал, добра екологична ефективност, фин външен вид, забавяне на горенето.

Описание

Спецификация.


image


Предложения за избор на кухненски шкаф


Ниска ключова текстура

Използвайте текстура, за да увеличите усещането за дизайн на кухненския шкаф. В сравнение със сложните модели или гравюри, дизайнът на ивиците е по-достъпен и ограниченията на стила в кухнята са много по-малко.

Запазвайки минималистичния си модерен дизайн, той подчертава и неравностите на самолета.

Довършителна смес

Наслоеният трицветен вид прави кухнята уникално присъствие. Обогатете цвета на кухнята с микс от смесени покрития, за да направите пространството пълно и богато.

Смел опит

Отказваше да спазва правилата и да прави смели опити за цветове и материали. Комбинацията от маслиново зелени кухненски шкафове и златни задни панели е изключително привлекателна и придава елегантна британска винтидж.

Меката стомана завършва с персонализиран външен вид, а кухнята може да бъде място, където да покажете уникалния си вкус.

Въпреки това, трябва да се отбележи, че доколкото е възможно, запазете ниския ключ в стила, така че стилът да не бъде прекалено развълнуван и изглежда несъвместим с общата атмосфера.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: висок гланц pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване