info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Френски стил PVC кухненски шкафове

Френски стил PVC кухненски шкафове

Панелът за врати от PVC има богат цвят, реалистично дървесно зърно, чист цвят монохромен, устойчив на петна, устойчив на топлина и устойчив на надраскване; повърхността на вратата може да бъде изработена в различни триизмерни форми.

Описание

Спецификация.

Модел PVC-192
Тип кабинет Френски стил PVC кухненски шкафове
Панел на вратите 18 мм / 22 мм издълбана MDF внесена PVC филмова врата
Кутия Шперплат 16/18 мм с меламиново покритие.
Шперплат 16/18 мм с PVC довършителни работи.
16/18 мм MFC ПДЧ с PVC довършителни работи.
16 / 18mm MFC ПДЧ с меламиново покритие.
16/18 мм шперплат с боядисани брезови покрития.
Модел на вратите Изрязан панел на вратата (може да бъде избрана форма на вратата)
железария BLUM / DTC / Hettich друга друга хардуерна марка
MOQ 1 комплект шкафове
Пакет Плосък пакет или пакет за монтаж, който зависи от клиента
Производствено време 30-35 дни за нормална поръчка
Порт за доставка Шанхай или Нингбо
Незадължителни елементи Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и т.н., Които могат да бъдат избрани от каталог аксесоари.
Гаранционен срок 10 години след монтажа без причинени от човека щети.
Условия за плащане Малки поръчки: 40% от сумата като депозит, салдо преди зареждане.
Големи поръчки: 30% като депозит, салдата приемаме T / T и L / C / OA плащания
След сервиз Всички неща ще се превозват по въздух, ако по време на инсталацията липсват някои принадлежности.
Чертежите потвърждават Таксата за дизайн на кабината е 200 USD / SET, която ще се върне след потвърждаване на поръчката. Оценяваме, ако сте готови с чертежи на ръка, няма нужда да проектирате отново.
Предлагаме безплатни подробни окончателни чертежи на магазина като доказателство за окончателно производство.
 
Основен пазар Океания / Северна Америка / Близкия Изток / Северна Евро

Цели кухненски шкафове VS Kitchen

Разликата и връзката между цялата кухня и целия кухненски шкаф

Разлики и връзки:

1. Цялата кухня се третира като цяло. Съгласно експлоатационните характеристики на кухнята, кухненските шкафове се използват като носители за правилно подреждане на мебели, електрически уреди, абсорбатори, печки, готварски прибори, водни басейни и т.н. и имат органично цялостно функции като готвене, миене, готвене, съхранение и събиране на боклука. Органично съчетава енергията и горната и долната част на оборудването в кухнята, за да завърши работата по готвенето, е безвредна за човешкото тяло и има функция за разкрасяване на околната среда в същото време.

2, целият кухненски шкаф е извън къщата, съчетава серия от функции според навиците и процедурите на ергономичното готвене, така че функциите на измиване, рязане, изгаряне и съхранение могат да бъдат в серия от цели кухненски шкафове , Завършен, основно достигна ниво на научни и интегрирани. Кухненската система включва подови кухненски шкафове, окачени кухненски шкафове, плотове, мивки, хардуерни принадлежности, кухненски мебели, които могат да бъдат поставени в саксии, купи, кофи, саксии и др.

3, от кухненския шкаф до кухнята, целият кухненски шкаф е все още на известно разстояние от концепцията на цялата кухня, продуктите, използвани в кухнята, не са съвпадащи, защото не са силно стандартизирани и някои съоръжения не са съвместими , Цялата кухня представлява различни дизайнерски концепции, качество на услугата и качество на живот. Той разглежда стени, покриви, подове, врати и прозорци, осветление и мебели и електрическо оборудване, използвани вътре. Това е по-широко понятие.

4. Препоръчително е да украсите кухнята. Първо изтеглете стандартния краен конструктивен чертеж, координирайте с къщата и украсете с една стъпка в даден момент. Избягвайте пълен кухненски шкаф, за да купите вкъщи, за да избегнете сложния тръбопровод, да не сваляте задната дъска, долната плоча или да изрежете определено парче, докато завършването на обновяването не бъде завършено.

5. Ако цялата фирма за кухненски шкафчета вземе предвид факторите на електрическите уреди и околната среда, използвани в производството, аспираторът, микровълновата печка, фурната и др., Използвани в комбинация с цвета, размера и стила, са съчетани с кухненския шкаф и съвпадение. Една стъпка по-близо до истинското обръщане към цялостната кухня концепция.

6. Обобщение: Цялата кухня е по-широка концепция, с повече интеграционно пространство и отчита повече електрически уреди, кухненски прибори и фактори на околната среда.
Hot Tags: френски стил pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване