info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Държава PVC Кухненски шкафове

Държава PVC Кухненски шкафове

Процесът на образуване на безшевно PVC фолио не изисква уплътняване на ръбове, без напукване, без деформация, водоустойчивост и добро почистване. Дебелината на европейския материал PVC обикновено е 0.35mm, отличен материал, добра екологична ефективност, фин външен вид, забавяне на горенето.

Описание

Спецификация.


image


Кухненските шкафове на вратата


Пантата на вратата на кухненския шкаф е товарен обект, който свързва кухненския шкаф с кухненски шкаф и вратата на кухненския шкаф, а също така е важна ключова точка за поддържане на цялостния вид на кухненския шкаф. Материалът на пантата на вратата обикновено е изработен от неръждаема стомана. Тъй като пантата на вратата е толкова важна, ние все още трябва да я поддържаме!

1 рутинна поддръжка

● Почистете:

1. По време на употреба върху нея се капе оцет, сол, захар, соев сос и др. Тя трябва да се избърше с чиста мека кърпа навреме и след това да се почисти.

2. Избършете внимателно със суха мека кърпа. Не използвайте кисели или алкални препарати. Ако се установи, че има черни петна по повърхността, може да се избърше с малко неутрален препарат.

● Поддръжка:

На всеки 2 ~ 3 месеца можете да добавите малко смазочно масло за поддръжка, което може да задържи макара гладко и безшумно и да намали триенето.


kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: страна стил pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване