info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кафяви кухненски шкафове от PVC

Кафяви кухненски шкафове от PVC

Процесът на образуване на безшевно PVC фолио не изисква уплътняване на ръбове, без напукване, без деформация, водоустойчивост и добро почистване. Дебелината на европейския материал PVC обикновено е 0.35mm, отличен материал, добра екологична ефективност, фин външен вид, забавяне на горенето.

Описание

Спецификация.


image


Процес на инсталиране на кухненски шкаф


Етап на монтаж на аксесоари

1 Стъпка 1 Инсталирайте хардуерната панта на кухненския шкаф: височината на всички панели на вратите поддържа долния край на панела на вратата с долния край на кухненския шкаф. След изравняването на панела на вратата всички панти са покрити с капак на пантата, а операцията се извършва с пробивен нож. Между 1,5 мм.

2 Стъпка 2 Инсталирайте кухненския шкаф за вратата на кухненския шкаф: инсталиране на басейна, кранчето и кошницата, отварянето на мястото на монтаж, диаметърът на отвора трябва да бъде поне 3-4 mm по-голям от тръбата, а изложеното напречно сечение трябва да бъде запечатано с уплътнението след пробиване. Запечатана деформация на водата при просмукване на вода. Маркучът и канализацията също трябва да бъдат запечатани със стъклено лепило.kitchen cabinetscountertop productioncabinets packagingcabinets workshoppackaging&loadingkitchen cabinets
Hot Tags: кафяви pvc кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани

Изпрати запитване