info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф от неръждаема стомана от модерен стил

Кухненски шкаф от неръждаема стомана от модерен стил

Неръждаема стомана, вградени кухненски шкафове никога не променят цвета си, траен, се използва в продължение на 50 години или повече, като нови, за разлика от други дървени кухненски шкафове максимален живот е 20 години, с дълго време ще промени цвета си, също може да доведе до вторично замърсяване, и неръждаема стомана е различна, тя има стойността на рециклиране.

Описание

Спецификация.

Модел

SS -83

Тип кабинет

Модерен кухненски шкаф от неръждаема стомана

Панел на вратата

22 мм панел от неръждаема стомана (плоска врата)

Кутия за шкаф

16 / 18mm шперплат с меламиново покритие
16 / 18мм ПДЧ (ПДЧ) с меламиново покритие.
Кухненски шкаф с 16 мм неръждаема стомана и рафтове

Модел на вратата

18 мм / 22 мм 45-градусов режещ панел на вратата.

Шев на ръба на вратата

Също като повърхността на панела на вратата.

железария

BLUM / DTC / Hettich / Grasshopper / или друга марка хардуер

MOQ

1 кухненски шкаф

Пакет

Плосък пакет или пакет за сглобяване, който зависи от клиента.

Време за производство

40-50 дни за нормална поръчка.

Порт за доставка

Шанхай или Нингбо.

Незадължителни артикули

Counter върхове / мивка / Faucet / всякакви други кухненски аксесоари и др., Които могат да бъдат избрани от каталога аксесоари.

Гаранционен срок

10 години след инсталацията без причинени от човека повреди.

Условия за плащане

Малки поръчки: 50% от сумата като депозит, баланс преди натоварване.
Големи поръчки: 30-40% като депозит, 5% от сумата като гаранция за качество на проекта.

След сервиз

Всички неща ще бъдат доставени по въздух, ако по време на инсталацията не откриете някои елементи.
Ние предлагаме всички кабинет и хардуер 10 години гаранция.

Основен пазар

Океания / Северна Америка / Близкия изток / Северна евро

Кухненски кабинет Знание ---- Мивка и кран

Мивка, кранче за кухненски шкаф

Кухнята е изложена на замърсявания и петна от вода най-често и най-пряко засяга безопасността на храните, а не мивките и смесителите. Функциите за почистване и източване трябва да бъдат напълно оптимизирани.

класификация

Въпреки, че материалът на кухненския шкаф   мивка е стомана емайл, керамика, изкуствен камък, акрил, кристален камък, чугунен емайл, като се има предвид, че неръждаемата стомана е лесна за почистване, устойчива на корозия, устойчива на висока температура, влагоустойчива, много подходяща за кухненската работна среда, така че неръждаема стомана кухненски шкаф   мивка е все още текущата Най-популярната опция мивка.

Според стила, кухненския шкаф   мивката е разделена на един басейн, двоен басейн, голям и малък кухненски шкаф   мивка, оформен двоен басейн и т.н. В комбинация с почистващата природа в кухнята, двойният басейн е мейнстрийм, а има и предпочитание за голям единичен басейн, защото е удобно да се мие гърнето.

кухня   шкафове са разделени на неръждаема стомана, чугун, изцяло пластмаса, всички медни и сплавни материали според материалите. Основният поток е от неръждаема стомана и мед, който е относително издръжлив и екологично чист.

Покупка на мивка

1, кухненския шкаф   дебелина на материала на мивката трябва да бъде умерена, твърде тънка ще повлияе на живота и силата на   мивка кухненски шкаф , твърде дебела и лесна за повреди на измитите съдове. Погледнете и плоскостта на повърхността от неръждаема стомана, като например неравности, което показва лошо качество.

2, общото почистване на мивката е добре, дълбочина е около 20 cm, за да се предотврати пръскане.

3, повърхността на мивката е матова, красива и практична, заваряване на кухненски шкаф   мивката трябва да бъде внимателно наблюдавана, заварката трябва да бъде равна и равна, без ръжда, с преливник.

4, колкото е по-лесно формата на басейна, толкова по-трудно е лесно да се събира вода, толкова по-лесно е да се грижи.

Водеща покупка

1. Погледнете външния вид: Висококачественият кухненски шкаф   кранчето трябва да се обработва фино, повърхността на огледалото е плоска, а повърхността на матово е равномерна.

2, тест превключвател: сравни по-евтино и скъпо, гладкост ще го почувствам.

3, идентификация: голяма фабрика марка LOGO ще бъде директно гравиран на повърхността, етикетите на етикетите обикновено е малка фабрика.

Поддръжка: И двете могат да се поддържат сухи и чисти. Дългосрочно натрупване на вода и остатъчна промивна течност може лесно да повлияе на живота на външния вид.

Въпреки че хардуерните аксесоари са малки, вратата на кухненския шкаф и плъзгащото се чекмедже не са лесни за работа, което пряко влияе върху настроението и ефекта от употребата. Тези чувства се определят от качеството на хардуерните аксесоари. Освен това, те засягат ключовите фактори на ефекта на използване и експлоатационния живот на кухненския шкаф , тъй като инсталирането и отстраняването имат определено разрушително въздействие върху кухненския шкаф , така че тук е специално напомняне да се обърне внимание на закупуването на кухненски шкаф.   хардуер.
Hot Tags: модерен стил от неръждаема стомана кухненски шкаф, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване