info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф от неръждаема стомана

Кухненски шкаф от неръждаема стомана

Шкафовете от неръждаема стомана не се страхуват от насекоми, не се страхуват от влага и няма да бъдат деформирани или напукани.

Описание

Спецификация:


Кухненски шкаф от неръждаема стомана - SSK 005


sus kitchen cabinet


faq


Как да се подготвим за персонализиране на кухненския шкаф?


1, Не използвайте долните чинии в кухненския шкаф


Долните плочи са предразположени към прекомерно формалдехид. Качеството на материала определя качеството на кухненския шкаф. В допълнение към панела, ръбът и лепилото трябва да бъдат обработени, за да се гарантира опазването на околната среда на кухненския шкаф.


2, Хардуерно качество засяга цялостното качество


Важно е да се знае, че хардуерът на кухненския шкаф е най-важната част от цялостния кухненски шкаф, който пряко засяга цялостното качество на кухненския шкаф. Имайте предвид, че висококачествените кухненски шкафове на марката ще посочат ясно марката на използвания хардуер и селективността на потребителите ще бъде по-висока.


3, Дайте приоритет на практическото


Индивидуалните кухненски шкафове трябва не само да бъдат правилно подредени в работната зона в комбинация с работния процес, но също така и височината и дебелината на кухненския шкаф, височината на масата, яркостта на светлината и т.н. всеобхватно. Височината на всяка страна варира в различните страни, което изисква потребителски кухненски шкаф.


4, начин за измерване на кухненски шкаф


Когато измервате, обърнете внимание на газомера и разстоянието и височината на тръбата от стената, височината на входа и изхода на водата, височината на димохода, разстоянието на дренажната тръба от стената, височината на гнездо и т.н., и пълни записи трябва да бъдат направени. много важно.


В допълнение, при измерването е необходимо да се види дали има стъпка на земята или греда без изпъкналости на стената. Когато правите стенен шкаф до прозореца, е необходимо да прецените дали издърпването на прозореца на екрана е удобно.


Hot Tags: вдлъбнати повърхности от неръждаема стомана кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване