info@kitchen-cn.com +86-571-56976336
Кухненски шкаф от неръждаема стомана

Кухненски шкаф от неръждаема стомана

Кухненските шкафове от неръждаема стомана са модерен стил, метална текстура, готвене на храна в кухненски шкафове от неръждаема стомана и чиния от вкусна храна от тавата, целият процес е много приятен.

Описание

Спецификация:


Кухненски шкаф-SSK 09 от неръждаема стомана


sus kitchen cabinet


faq


Най-важният проблем на шкафовете от неръждаема стомана е техният дизайн и процес. Конструктивните изисквания са доста точни. Рязането, оформянето и монтажа изискват зрели процеси.


Един от недостатъците на ранното развитие на шкафовете от неръждаема стомана трябва да бъде процесът. Тъй като всеки набор от потребителски продукти е различен, някои оформени шкафове са особено трудни за обработка. Особено в ъглите, където няма разумно лечение, има проблеми в свързването на различни части и няма ефективно лечение. "


Шкафове от неръждаема стомана, безпроблемно заваряване, трябва да бъдат стандартизирани с автоматични производствени линии с ЦПУ.


Има и технология за откриване на позициониране, използвайки ултралазерно цифрово управление на технологията за откриване на отваряне, позиция на дупката е близо до нула грешка, и фиксирана база медна сърцевина е монтиран в позиция, така че връзката между винта и корпусът на корпуса е по-компактен и монтажът може да се демонтира многократно. Гарантира се, че няма да е хлабава или ръжда повече от 30 години.Hot Tags: неръждаема стомана кухненски шкафове, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, по поръчка

Изпрати запитване